Pokazuje rezultate 1 do 50 od 149

Tema: Samootkrivena Dyspraxia

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj PITANJE123 prvotno napisa Vidi poruku
    Razumijem što želiš reći, ali ipak konobar mora biti jako brz u nekim stvarima koje meni ne idu, a kao profesor bih to mogla. Kao što sam već rekla veliku količinu gradiva bih mogla upamtiti nakon katastrofalno dugog ponavljanja, a npr. nešto u poslu konobara ne bih mogla.
    Imam dovoljno dobru sliku kako izgleda faks za profesora i koji su zahtjevi struke i znam da bi to meni bolje dogovaralo nego npr. biti konobar. Sada bih rado rekla kako imam uvid u to sve, ali ne želim da me netko ne prepozna.
    Naknadno sam uočila ovu rečenicu.
    Ako imaš debelu vezu koja će te ubaciti kao zaposlenu na faks ako ga završiš, onda naravno ne moraš brinuti o tome kakve su nastavničke muke.
    I ja imam dovoljno dobru sliku o tome kako izgleda faks za profesora i koji su zahtevi nekih od struka.
    U pravu si, za rad na fakultetu je ponekad dovoljna samo sposobnost beskonačnog memorisanja podataka i dobro pozicioniran roditelj.
    Zato nam je naučni rad tu gde jeste i takav kakav jeste. Dozvolićeš da ja mislim da je to grozno, koliko god to tebi lično odgovaralo. Loš konobar čini mnogo manje štete nego loš nastavnik.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Naknadno sam uočila ovu rečenicu.
    Ako imaš debelu vezu koja će te ubaciti kao zaposlenu na faks ako ga završiš, onda naravno ne moraš brinuti o tome kakve su nastavničke muke.
    I ja imam dovoljno dobru sliku o tome kako izgleda faks za profesora i koji su zahtevi nekih od struka.
    U pravu si, za rad na fakultetu je ponekad dovoljna samo sposobnost beskonačnog memorisanja podataka i dobro pozicioniran roditelj.
    Zato nam je naučni rad tu gde jeste i takav kakav jeste. Dozvolićeš da ja mislim da je to grozno, koliko god to tebi lično odgovaralo. Loš konobar čini mnogo manje štete nego loš nastavnik.
    Ovo je totalno krivo shvaćeno. Ja nemam nikakvu vezu, ni išta slično. Sestra mi studira za profesoricu. Ona također ima isto stanje i iste probleme kao i ja.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj PITANJE123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je totalno krivo shvaćeno. Ja nemam nikakvu vezu, ni išta slično. Sestra mi studira za profesoricu. Ona također ima isto stanje i iste probleme kao i ja.

Da, žao mi je, pogrešno sam razumela konstrukciju "faks za profesora" u tom kontekstu. Izvinjavam se, sad mi je jasno na šta si mislila. Ali sirius je u pravu, studirati za nastavnika i raditi posao nastavnika su dve jako različite stvari.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Da, žao mi je, pogrešno sam razumela konstrukciju "faks za profesora" u tom kontekstu. Izvinjavam se, sad mi je jasno na šta si mislila. Ali sirius je u pravu, studirati za nastavnika i raditi posao nastavnika su dve jako različite stvari.
    Sve je u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •