Razumijem što želiš reći i to je stvarno režim, ali toj osobi se prije svega treba diviti jer apsolutno nitko to ne bi izdržao zdrav, a kamoli bolestan. Takva osoba jedino može uništiti sama sebe, a ne druge. Ali mi (ja i sestra) jednostavno nemamo drugog izbora jer ne možemo raditi nikakav drugi posao, a ne možemo riskirati siromaštvo jer mi nemamo podršku okoline kakvu imaju druge osobe sa poteškoćama/bolešću/invaliditetom. Ako neka osoba nešto ne može uglavnom ni nemora, a mi smo odrasle u takvoj okolini da smo morale sve. Evo primjera susjeda koja ima unuku bolesnu od nekog poremećaja u razvoja i njezina unuka ne mora apslolutno ništa i svi je žale i dive joj se, a mene ta ista žena (a i svi drugi) osuđuje a ja sam morala u njezinoj dobi učiti puno više nego drugi na faksu medicine (ovo stvarno znam provjereno). Dobro, ali to to je zato jer je naša majka lagala o nama pa nas drugi ljudi gledaju kroz predrasude kojima im je ona napunila glavu. Nitko ni ne zna da smo mi bolesne, a i roditelji su cijeli život primjećivali da nešto nije u redu,ali su nam branili ići k doktoru i manipulirali su kao da smo mi lijene/neodgovorne.