Somebody prvotno napisa
Problemi su se uvijek vrtjeli oko motorike: i fine i grube. Vec sam napisala da mi je fina motorika izrazito losa i mislim da me upravo to koči u svakodnevnome funkcioniranju. Za sam sam termin saznala krajem prošle godine, kada su se dogodile neke stvari koje su me poprilično.....pa frustrirale, a sve se to dogodilo upravo zbog moje lose motorike. I nije to bio prvi put da sam se našla u takvoj situaciji. Googlala sam nerazvijena motorika, problemi s finom i grubom motorikom te sam na jednoj stranici naišla na termin dispraksija, mislim da je autorica članka logopedica, koja primarno radi s djecom. Tu sam vidjela i komentare roditelja koji sumnjaju da njihovo dijete ima dispraksiju. Mogla sam se povezati s mnogim simptomima, sto s onima koji sežu jos iz djetinjstva, sto s onima koji su i sada izraženi. Kad sam saznala da postoji termin, googla sam ga i pocela pretraživati sadržaje na tu temu. Naišla sam i na temu Motorička dispraksija na Forumu hr, a ubrzo nakon toga pocela sam pratiti i britanske forume. I pronašla sam se u dosta stvari.
Tako nekako sam povezala da se moji problemi mogu povezati s dispraksijom.