Pokazuje rezultate 1 do 50 od 149

Tema: Samootkrivena Dyspraxia

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

AUTOROSIE,SOMEBODY,DANDELLION,(
    I SVI KOJI OVO ŽELE VIDJETI I TREBA IM POMOĆ):

Bok!

Vidjela sam postove,ali se dugo nisam javljala ,oprostite.

Odgovorit ću ti draga D. i javno i u privatne poruke.

AKO ĆE TKO IKADA TREBATI BILO KAKVU POMOĆ NEKA SAMO OBJAVI (AL BAŠ JAVNO S POSTOM) TU NA FORUMU PITANJE /TEKST/OPIS STANJA .

Vještačenje je prošlo totalno normalno. Unutra si oko 20 min. I malo te pitaju o tvojim simptomima, mislim da su ionako najvažniji nalazi. Čekala sam 7 mjeseci da cijeli proces bude gotov.

I sad sam konačno našla posao koji za sada mogu obaviti. Radim ga 8.mjeseci,a inače sam dobivala otkaze nakon 2 tjedna ili 1mj.

Sve što mi se događalo cijeli život zbog 1 neotkrivene bolesti je ostavilo velik trag na moje samopouzdanje. Dosta smo ponižavanja ,vrijeđanja i maltretirana pa se osjećam jako ranjeno i imam nisko samopouzdanje .

Draga D. i svi koji imate iste ili slične probleme:

Nikad nemojte niti slučajno pomisliti da manje vrijedite od drugih. Oni su samo imali sreće(Bogom im je dano i to doslovno) da se RODE zdravi i time sposobni i uspješni,a mi bolesni na takav način(teškoće u razvoju,intelektualni invaliditeti,autizam,Asper...) Imamo tu nesreću da se moramo 1000 puta više truditi od nekog tko prstom ne PREMA NAMA uspije u životu samo zato jer nema teške simptome koji ga ograničavaju . Nemaju nas pravo ponižavati i izrugivati nam se za nešto što mi nismo krivi i za nešto gdje se puno više trudimo od njih,ali nam ne ide jer smo jednostavno bolesni,nažalost.

Kad god pomislite da manje vrijediti od onih "sposobnih i pametnih" sjetite se da su oni samo takvi jer su i ali tu prokletu sreću u životu da nisu oboljeli i da su oni bolesni kao mi nikad ne bi bili kao mi jer su naučeni na sve gotovo ,a mi bi bili puno bolji od joj jer smo naučeni na muku i trud. Lako je osuđivati kad nisi bio u tuđim cipelama i u tuđoj muci.

Uvijek se obratite stručnjacima za pomoć bez ikakve zadrške.

Autorosie ako trebaš pomoć možeš se javiti .
    Posljednje uređivanje od PITANJE123 : 16.10.2023. at 19:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •