Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Ultrazvuk 4. dan nakon poroda?!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno Ultrazvuk 4. dan nakon poroda?!

Moram danas na UZV zbog krvarenja, kažu da je prejako. Jel ima netko iskustva? Jel to ide vaginalni ili preko trbuha?? Jedva sam poččela sjedit, a ne bi baš na vaginalni

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mene su gledali i vaginalno i preko trbuha

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja sam nekoliko dana nakon poroda i kiretaže išla na vaginalni ultrazvuk. Nije mi to bilo prestrašno iskustvo, i tako me sve boljelo..

malaana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja sam išla 2 dana nakon poroda i kiretaže, vaginalni uzv, da se vidi da li je maternica čista. To je obavezno nakon kiretaže, jer ako na kiretaži ne očiste dobro, može doči do sepse.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nisam išla na vaginalni, veli gin daje s obzirom na cijelu situaciju- porod uu 35. tjednu,, inducirani- nalaz u redu. Sad ste mali isprepadale... Jer se vidi nešto kao da je unutra... valjda ćće otići

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Zao mi je.Nisam te htjela isprepadat, mislila sam da je to normalno da ides na vaginalni, ja sam morala.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam išla nakon kiretža na vaginalni UZV, odmah nakon par sati...aaaaaaaaaaa...jako bolno.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ma baš me bilo strah, jedva sam jučer uspijela konačno lijepo, normalno sjest i baš me bilo strah da me opet ne počne bolit...
    Žao mi je cure kaj ste to prošle, ja sam se od nervoze počela tresst pa su mi i temp odmah mjerili, tlak, a mene samo bilo strah UZV-a

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

krescenija odmah počni piti vrkuta čaj 10-ak dana, smanjit će krvarenje i bolove, a djeluje i protuupalno

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hvala carmina burana hoću

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ja sam dva dana poslije išla na vaginalni,ali mene nije ništa boljelo tu istu večer,a nisam niš ni krvarila mislim po jačini iako je brljavilo 10 dana

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

malo sam se lecnula.... tako brzo ultrazvuk??I to vaginalni?? Malo mi je to čudno, nisam imala takvog iskustva. A možda bi bilo bolje da su mi ga napravili poslje pobačaja. Skoro sam završila sa sepsom. 40 dana poslje poroda-pobačaja sam prokrvarila strašno- izašli su ostaci posteljice.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    malo sam se lecnula.... tako brzo ultrazvuk??I to vaginalni?? Malo mi je to čudno, nisam imala takvog iskustva. A možda bi bilo bolje da su mi ga napravili poslje pobačaja. Skoro sam završila sa sepsom. 40 dana poslje poroda-pobačaja sam prokrvarila strašno- izašli su ostaci posteljice.
    zato se i radi odmah nakon zahvata, da se vidi da li je sve izašlo.

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku

strašno ...mene su prvo pitali dal me kaj boli i zbilja je dr nježno ga radila,tad mi je rekla da su jajnici ok i da je dobro očišćeno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •