Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Baby havaianasice

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Baby havaianasice

...danas sam vidjela preslatke baby havaianasice i htjela isprobati na N. (imaju i remencic koji drzi glezanj)
    Nisam joj ih ni uspjela obuci,onaj dio sto ide izmedju prstiju nikako namjestit,malenima su prstici dosta stisnuti a ona guma izgleda poveca...pocela je protestirat pa sam brzo odustala...

Ja sam jucer skinula carape i usla u japanke,dok mi se noga ne navikne bas mi je neugodno izmedju prstiju,pocrveni mi jako koza...
    I kad promislim,te su mi onda baby japanke mucenje za mala stopala...jel' se varam,ima li itko da je to kupio?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Meni se to isto ne svidja za male, cura je japanke pocela nositi tek sa nekih 5g.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Isto tako, stariji je sa sedam godina dobio prve japanke, mali sa pet.
    Mada viđala sam da i malim bebama natrače japanke za šminku, moji su ko sirotinja ljeti bosonogi vozali u kolicima.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je isto prve japanke dobila sa 5-6 godina, ali ih ne voli, isto kao ni ja
    ja nikako ne znam hodati u japankama, stalno stišćem prste i "hvatam" onu prečkicu
    a što se tiče sirotinje moja je cijelu zimu provela u čarapama, ja pojma nisam imala (a nije to bilo tako davno, prije 10 godina)
    da postoje cipele za nehodače
    još mi jednom susjeda rekla "kako ti dijete nikakve cipele nema?" a ja je gledam, što će djetetu od 8 mj cipele

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi nosili prošlo ljeto, tada je imao 2 i pol god. Ispočetka mu je trebalo malo da se navikne, ali on ih je sam i dalje tražio, pa se brzo navikao. Ipak, za igru sam mu radije obuvala sandale, a japanke smo koristili za odlazak na plažu i u šetnju.

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

I ja sam ih gledala pa mi se uopće ne sviđaju i ne znam koliko je ugodno malom djetetu hodati u tome..

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mo još uvijek nema japanke jer mislim da nisu ni praktične ni zdrave, ali zati obožava navlačiti tuđe od broja 39 pa na više

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

japanke uopće nisu nezdrave, baš vježbaju stopalo jer ih moraš lovit prstima (kao i klompe).
    moja isto do 6 godina nije htjela ni čut za njih (a ni meni nisu bile nešto). sad ih nosi non stop.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    japanke uopće nisu nezdrave, baš vježbaju stopalo jer ih moraš lovit prstima (kao i klompe).
    moja isto do 6 godina nije htjela ni čut za njih (a ni meni nisu bile nešto). sad ih nosi non stop.

pojma nemam. svake godine izađe pred ljeto neki članak o istraživanju i uvijek piše da su loše. ja ih i dalje nosim, ali za dijete još čekam.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    pojma nemam. svake godine izađe pred ljeto neki članak o istraživanju i uvijek piše da su loše. ja ih i dalje nosim, ali za dijete još čekam.
    ja se ne skidam iz njih .
    bile su dobre dok lani nisu napisali da su loše. ne sjećam se više zašto.
    uopće ne kužim kom su pale na pamet japanke za bebe. kaj se mene tiče ja bi zabranila i sandale otvorenih prstiju (možda malo pretjerujem).
    za tak male je bolje da su bosi nego u japankama.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mi smo imali babyhavaiansice proslo ljeto kad je malac imao dvije godine, nosio ih je svega 2-3 puta po 10 minuta po kuci. Njemu su stalno prsti klizali prema naprijed izvan japanki (uzasno mu se u njima znojila nogica) i uopce mu nisam htjela to niakd obuci za vani jer bi jadan ozlijedio sve prstice i pao bi svako par metara.

Mozda kad bude stariji, ali ove godinu mu definitivno ne planiram kupiti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja starija ce ih prvi put nosit ovo ljeto (4g) a dosadasnje kupljene cekaju seku. Jednostavno joj nije isao onaj dio medju prstice jer ima bucmasto stopalo, iako sam vidjala manju djecu od nje da ih nose (pa sam ih tako i ja bila kupila).

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Obožavam japanke, djetetu ih još nisam dala (uskoro 6 godina).

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Pretpostavljam da su loše japanke bez remenčića koji drži zglob.. Prvih par ljetnih dana nošenja japanki me uvijek bole ovi gornji mišići stopala do zgloba, vjerovatno se stopalo napreže da održi japanku na sebi jer klapa i nije pričvršćena kao cipela ili tenisica, čak se možda i natikače/papuče bolje drže.. Ne znam

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja ne znam nositi natikace, od kad znam za sebe po ljeti nosim samo i iskljucivo japanke
    prve sam dobila sa negdje 6 godina, donio mi je tata sa sluzbenog puta iz Danske, tada mislim da kod nas nije bilo japanki (malih), ah....
    znam da mnogi ne vole japanke, pa nisam niti svojoj maloj kupovala, nego samo sandalice (svi razlozi koje ste gore naveli)
    i ove godine smo kupili sandalice, no... ona je zapela za japanke, pa japanke... (nema još pune 3 godine)
    i tako smo nesto kupovali u ofertisimi i vidi ona japanke i bilo mi ju je tako zao, stvarno ih je htjela, onako iskreno
    a pošto su bile 30kn, mislim si "neš ti za 30kn biti cicija jedinoj kćeri", pretpostavka je bila da ce to biti baceni novci, jer kako bi tako malo dijete moglo hodati u japankama

big finish:
    naravno da ih ne skida, trci u njima ko da je u tenisicama, fakat, fakat ne kužim! kak?
    imaju onu trakicu iza da drži petu i jako su mekane, ali svejedno su japanke...e da, ne žuljaju ju između prsta (mamino dijete)
    sad mi dijete ima fine fancy sandalice koje skupljaju prašinu, a nosi japanke iz ofertissime za 30kn

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja je nosila kao vrlo mala. Probala je i rekla je da hoce pa je to nosala po moru.
    Cuvam ih u ormaru, preslatke su.

Sad u dobi od 6.5 godina vise ne zeli cuti za japanke i nosi obicne kozne sandale.
    Kakve je trebala nositi kao beba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •