-
ja ne znam nositi natikace, od kad znam za sebe po ljeti nosim samo i iskljucivo japanke
prve sam dobila sa negdje 6 godina, donio mi je tata sa sluzbenog puta iz Danske, tada mislim da kod nas nije bilo japanki (malih), ah.... 
znam da mnogi ne vole japanke, pa nisam niti svojoj maloj kupovala, nego samo sandalice (svi razlozi koje ste gore naveli)
i ove godine smo kupili sandalice, no... ona je zapela za japanke, pa japanke... (nema još pune 3 godine)
i tako smo nesto kupovali u ofertisimi i vidi ona japanke i bilo mi ju je tako zao, stvarno ih je htjela, onako iskreno
a pošto su bile 30kn, mislim si "neš ti za 30kn biti cicija jedinoj kćeri", pretpostavka je bila da ce to biti baceni novci, jer kako bi tako malo dijete moglo hodati u japankama
big finish:
naravno da ih ne skida, trci u njima ko da je u tenisicama, fakat, fakat ne kužim!
kak?
imaju onu trakicu iza da drži petu i jako su mekane, ali svejedno su japanke...e da, ne žuljaju ju između prsta (mamino dijete)
sad mi dijete ima fine fancy sandalice koje skupljaju prašinu, a nosi japanke iz ofertissime za 30kn
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma