Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Ruke, ruke i samo ruke!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    Imali smo fazu kad bi do dućana udaljenog cca 15 min. šetnje cicao na tri klupice, tako da je put trajao 45 min. a ne 15.
    Tako nekako i kod nas... S tim da obožava biti u dućanu jer onda maknem kupolu (ili je na rukama) pa gleeeeeda oko sebe...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sjetila sam se jos jednog detalja - dakle,ona je do cetvrtog mjeseca voljela zamor. Ako smo imali goste spavala je ko klada u db. Ako treba i tri sata u komadu. U trenutku kad bi gosti otisli, ali doslovce kad su se vrata zatvorila i nastala tisina - urlik. Ja sam ljude molila da mi dodju u goste. Druga varijanta je bila otici u kafic, restoran, shoping centar, tamo je uz onu muziku i zamor ljudi isto spavala satima, a ja sjedila na klupici ili besciljno lutala ducanima da se ne probudi. Potrosila brdo love na gluposti i svi poznati uvjereni kako super spava jer uvijek spava kad je vide... A ostatak vremena kad bi bile same totalno suprotno. Uglavnom, muz je primjetio da kad ode na posao odem i ja od kuce i ne vracam se dok se on ne vrati s posla i da me po cijele dane nema doma, stan bomba, hrana dostava, i jos pitam da jel je moze pricuvat dok odem nesto obaviti bez nje. Tehnika prezivljavanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •