Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Ruke, ruke i samo ruke!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Znam puno djece, ali ne znam ni jedno koje se nakon tri mjeseca voli voziti u košari Od toga nemaju nikakvu korist, vjerojatno tako razmišljaju u svojim pametnim glavicama. Stavi ju u kolica tako da može gledati i bit će zadovoljnija.

A u autu, nema druge ili ju zabavljati cijelo vrijeme dok se vozite ili se voziti u vrijeme za spavanje. Moraš imati cijeli repertoar pjesmica i pantomima i torbu puno novih šuškavih stvarčica, po mogućnosti da nisu igračke. I da su svaki put nove.
    Mobitel sa pjesmama će jako pomoći, ali rijetko pomažu dječje pjesmice. Isprobavaj dok ne otkriješ koju će muziku slušati mirno, širom otvorenih očica. I da, to može biti sasvim suprotno tvome ukusu, pa odluči da li ti je bolje slušati urlanje ili muziku po bebinom guštu.

I stavi nešto na naslon sica u koji gleda, nešto veliko, šareno, zanimljivo. Beba ti poručuje da joj treba više poticaja, dosadno joj je samo ležeti, hoće učiti, a to je znak njene pameti. Nije lako zadovoljiti dječju znatiželju, ali saznanje da imamo dijete koje voli nova iskustva olakšava posao.

I nosaj ju, ta godina će tako brzo proći, a onda će stalno htjeti hodati, trčati...

Ako te može utješiti-sve smo to prošle

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Stavi ju u kolica tako da može gledati i bit će zadovoljnija.
    Misliš da je stavim u sportski dio? Zar nije prerano za to? I ja bih to rado učinila jer imam kolica za jogging i jedva čekam da se prebacim na njih. Ako ih bude htjela.

A u autu, nema druge ili ju zabavljati cijelo vrijeme dok se vozite ili se voziti u vrijeme za spavanje. Moraš imati cijeli repertoar pjesmica i pantomima i torbu puno novih šuškavih stvarčica, po mogućnosti da nisu igračke. I da su svaki put nove.
    Ovo vrijedi isprobati. Dosad sam joj nosila samo dvije-tri stvari koje obožava.

Mobitel sa pjesmama će jako pomoći, ali rijetko pomažu dječje pjesmice. Isprobavaj dok ne otkriješ koju će muziku slušati mirno, širom otvorenih očica. I da, to može biti sasvim suprotno tvome ukusu, pa odluči da li ti je bolje slušati urlanje ili muziku po bebinom guštu.
    Sad si me podsjetila na nećaka i njegovo teroriziranje svih prisutnih Joletom.

I stavi nešto na naslon sica u koji gleda, nešto veliko, šareno, zanimljivo. Beba ti poručuje da joj treba više poticaja, dosadno joj je samo ležeti, hoće učiti, a to je znak njene pameti. Nije lako zadovoljiti dječju znatiželju, ali saznanje da imamo dijete koje voli nova iskustva olakšava posao.

I nosaj ju, ta godina će tako brzo proći, a onda će stalno htjeti hodati, trčati...

Ako te može utješiti-sve smo to prošle
    Hvala na savjetima. Nešto možda i upali.

...

em_kay, hvala!
    Posljednje uređivanje od mishekica : 05.05.2013. at 17:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •