Ja cu sad radikalnu teoriju - po meni treba sjediti naprijed a bebe nazad. Moji su tako oboje od prvog dana, imali su svojih sizeva ali kako kod nas nije bila nikakva opcija da se ne vozimo autom bogme su naucili da se u voznji gleda kroz prozor, slusaju pjesmice i igra s jednom-dvije igracke koje se ne bacaju na pod jer ih nema tko dignuti. Ili to ili mogu spavati. Treceg nema, ja ne izigravam klauna na zadnjem sjedalu, pogotovo jer sam ionako u 90% slucajeva za volanom (ok, kad smo radili voznje od 700 km sam ponekad ipak morala pred kraj malo animirati mladjeg ako nisam ja vozila).

Upali cd djecjih pjesmica, kreni kad je bebi vrijeme za spavanje, neka sarena zabava (npr.onaj luk) na AS i sjedi naprijed gdje te ne vidi, ne nazad gdje te vidi a pogotovo nemoj davati cicu u voznji!

Za sling - probaj je animirati, jeste izlazili van pa da joj je onteresantnoi samo probavali po stanu? Iako, orampriznati da moj mladji se isto ije htio nositi, radio je cirkus u slingu samo da se iskobelja - i to sam rjesila da sam kupila pognaeiz kojeg se jednostavno nemoze iskoprcati. To + redovito nosenje + malo zabave i nekako smo dogurali da izdrzi dva-tri sata u nosiljci iako skoro nikad ne bi zaspao u njoj, nije bio ljubitelj nosiljki.