Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
Mislim da je lako teorizirati. No, nisu sva djeca ista. Niti itko razmišlja da će dobiti takvo dijete. Sa druge strane moje dijete lijepo jede, lijepo spava i jako je dobro i vedro, no od prvog dana jasno pokazuje što mu paše, a što ne - na meni je hoću li to prihvatiti ili neću. Ove stvari sam prihvatila da su sada takve kakve jesu i da je faza i da će i to proći - sa vremenom i brojem vožnji produžuje vrijeme boravka u AS-u, da će prohodati i pretpostavljam, neće toliko biti na rukama.
Pa to i ja kazem, nama nije bila opcija da se ne vozimo autom jer beba place. Jer smo trebali stici iz tocke a u tocku b. i nakon nekog vremena su se oboje navikli i prestali plakati. Da li mislim da sam im nesto lose ucinila sto nisam prihvatila da se u prvim mjesecima zivota nisu iz prve volili voziti ili biti na duljem putu? Ne, nimalo. Bilo je potrebno da se vozimo, mi se jak puno vozimo, i nista drugo nije dolazilo u obzir. Danas kad negdje idemo nema nikakvih problema, kadgod treba krenemo spavalo im se ili se upravo probudili, ako su nervozni pustimo pjesmice, igracke u rukice i vozi. Starija je vec veca pa se igramo i raznih igri rijecima ako pozeli, ali najcesce se lijepo i mirno igraju i zabavljaju sami.