-
Ja sam sa starijom isto imala drame s kolicima pa bi zavrsilo kao sto Zuska pise - nosi na rukama i guraj kolica. Onda je bilo nosi u slingu i guraj kolica, pa sam si olaksala i presla na samo nosi u slingu. E sad, mladji nije htio neko vrijeme ni kolica ni sling/pognae ali to nije islo jer je starija bila u nemogucoj fazi i jednostavno nije bila opcija da imam obje ruke zauzete jer mi je jedna stalno trebala za nju. Pa se mladji morao nauciti na nosiljku. Da nije, vjerojatno bi i ja pisala kako hoce samo na ruke, ovako je cendro ponekad ali se priviknuo.
U autu smo imali drame, npr. prvo mladji place 50km (a to je recimo razmak izmedju dva odmorista) jer mu je dosta voznje, onda napokon zaspi pa stariju uhvati neki siz da ona hoce voziti auto i onda ona urla 40km da ona hoce voziti auto pa probudi mladjeg pa oboje u duetu urlaju itd... A sto da im radim, napravili smo do tada dvije-tri pauze, siti su, napojeni, obavili su wc/cistu pelenu, protegli nogice i izravnali kicmu od sjedenja a pred nama je jos 200-300km voznje, pa ne mogu voziti 700km dva dana... I eto, navikli se. Iako je u pocetku mladji nakon svakog takvog duljeg puta pocimao plakati cim bi ga stavili u AS, sve dok ne bi skuzio da voznja traje 10 minuta a ne 10 sati
I nikad nije bio i jos uvijek nije od one djece koja zaspu cim auto krene. E sad ne znam sto bih da je to urlanje bilo bas svaki put dulje vrijeme ali ta faza da urla cim krenemo nije srecom dugo trajala...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma