Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
Čitala sam malo o toj bjornici... Preskupa mi je to investicija. Dosta ljudi je izjavilo da je postala veliki problem čim je beba otežala. Moja ima skoro 6,5 kg i mislim da nećemo baš jaaaako dugo čekati dok oteža. A dati toliki novac za par mjeseci nošenja... Ne mogu. Uostalom, tko jamči da će to htjeti?
...
Nisam ja nju samo probala staviti u AS / kolica / sling pa zaključila da neće. To je sad već dugotrajna faza. Skoro svaki dan je pokušam staviti u sling, misleći da će se predomisliti i svaki dan isto neutješno plakanje. Ma kakve kolike - ovo je horor! Problem je što je nisam ni uspjela namjestiti u sling jer se počne bacakati i otimati i malo fali da mi ispadne. Mislim da je ne bih trebala pokušavati utrpati u to pod svaku cijenu, samo zato što je meni to superkul i praktično.
Bjornica ti dugo traje, naduze od svih nosiljki vjerujem. Ja sam unutra nosila sina do godine dana i tezio je tad 13 kg, vjeruj to ti malo djece dosege za prvi rodjendan. Ako je imas gdje posuditi ili probati mozda bi ti pomoglo. Znam tako dosta mama cije bebe nisu htjele u nikakvu napravu-stanje-kotace-stolice-sjedalce-nosilce-visilice osim u ovaj tip klokanice. Omogucuje kuhanje usisavanje, pospremanje,dugtrajno shopingiranje,zaspivanje. Osim vlastite cice ne znam jesam li imala sta korisnije za obje bebe. Daj vidi da ti tko bar posudi