Ja sam i moju trogodisnjakinju nosila u pognae (18 kg). Moj zakljucak je da mosiljka to moze izdrzati ali ja ne

inace, prepoznala sam puno toga iz Zuskine price kod svoje starije, od toga da je budjenje uvijek tako da prije nego uopce otvori oci upali sirenu, sjecam se nekih besmislenih voznji autom samo da zaspi (njoj se srecom obicno spavalo u autu iako je imala i epizoda urlanja, no koliko puta smo se odlucili voziti okolnim putem doma samo da zaspi), psihickih priprema da je idem okupati jer urla od prve do zadnje sekunde i jos smirujes pola sata, sve kucanske poslove sam obavljala s njom na rukama ili dok spava, zavrsila na fizikalnoj zbog upale tetiva na rukama. Hranilicu naravno isto nije voljela, to smo prestali koristiti s 14 mjeseci, kolica sam spakirala s nekih 10 mjeseci itd. Ali iako se svega toga sjecam kad se prisilim da se sjetim iskreno vecinu sam skoro pa zaboravila i nekako mi nije to sve skupa u losem sjecanju, mislila sam da valjda tako mora biti. Onda sam rodila mladjeg i shvatila da ima i sasvim drugacijih beba, onih koje leze budne i ne urlaju, koje ponekad zaspu same, koje spavaju po danu 2x po 2-3 sata i probude se sa smjeskom, cicaju svaka 3 sata i ne bune se ako ih vozis u kolicima... Ali o njima ne mozes pisati toliko, nema materijala