Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Ruke, ruke i samo ruke!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

A meni je najveca sreca bilo kad se vratim iz nabavke, iz nekog marketa, a mala usput zaspe u autu - parkiram u dvoristu auto i nju pustim unutra a ona spava li ga spava. Iskrcam sve torbe, sve pospremim u frizider i ormare, skuham rucaki pojedem a ona spava u dvoristu. Imam svoje zakljucano dvoriste,hlad, vidim je i na sigurnom je. Samo joj ubacim monitor u auto i bye bye! Do nekih 8 mjeseci je to radila. Sada rijetko i krace traje

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    A meni je najveca sreca bilo kad se vratim iz nabavke, iz nekog marketa, a mala usput zaspe u autu - parkiram u dvoristu auto i nju pustim unutra a ona spava li ga spava. Iskrcam sve torbe, sve pospremim u frizider i ormare, skuham rucaki pojedem a ona spava u dvoristu. Imam svoje zakljucano dvoriste,hlad, vidim je i na sigurnom je. Samo joj ubacim monitor u auto i bye bye! Do nekih 8 mjeseci je to radila. Sada rijetko i krace traje
    Ja ovo ne bih ni pod razno činila ! Imala sam, nažalost, smrtni slučaj u obitelji. Dijete je ostavljeno u autu, isto na vidiku, sve 5, ali auto je odjednom planulo i izgorjelo skupa s djetetom Užasnem se svaki put kad vidim dijete samo u autu.
    Posljednje uređivanje od rehab : 09.05.2013. at 10:04

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ovo ne bih ni pod razno činila ! Imala sam, nažalost, smrtni slučaj u obitelji. Dijete je ostavljeno u autu, isto na vidiku, sve 5, ali auto je odjednom planulo i izgorjelo skupa s djetetom Užasnem se svaki put kad vidim dijete samo u autu.
    Strašno!! Žao mi je

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme strasno! Oprosti sto te pitam, jel auto radio ili bio ugasen? Ja ugasim auto, unutra ubacim monitor, uzmem kljuceve i zakljucam ju ispred svog prozora u svom privatnom dvoristu jako dobro ogradjenom i zakljucanom kapijom. Tako mi moze i soba poceti goriti sama od sebe???

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme strasno! Oprosti sto te pitam, jel auto radio ili bio ugasen? Ja ugasim auto, unutra ubacim monitor, uzmem kljuceve i zakljucam ju ispred svog prozora u svom privatnom dvoristu jako dobro ogradjenom i zakljucanom kapijom. Tako mi moze i soba poceti goriti sama od sebe???
    Ne sjećam se, bilo je to jako davno. Bila sam mala djevojčica, a ona je bila koju godinu starija od mene. Uglavnom, auto mi nikako ne predstavlja sigurno okruženje za ostaviti dijete samo na dulje vrijeme.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •