Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
...u povratku nije isla s nama

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
Kako misliš izmigoljile, pa ima naših očajnih postova na različitim temama Samo što tebi tada još nisu bili zanimljivi (kao ni meni dok se npr. Mitovski žalila), ali sam kasnije itekako skontala tko je imao slična iskustva.
Kako živim u malom gradu, da nije bilo ovog foruma, ja bih mislila da nešto s nama nije u redu. Svi u gradu spokojno šetaju kolica, a moja urla li urla. I pričaju kako im je divno, a ja... Među tim šetačicama samo sam jednu supatnicu sretala u to vrijeme čije dijete također nije mjesecima spavalo.
I onda na forumu nađem slična iskustava i podršku...i navučem se
Istina. Dok sam bila trudna, izbjegavala sam sve teme koje su me na bilo koji način mogle uzrujati. Uživala sam u ljepoti trudnoće i konstantnom spavanju. A kad sam rodila, nije više bilo vremena za traženje suboraca, sve dosad.

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
Sjetila sam se jos jednog detalja - dakle,ona je do cetvrtog mjeseca voljela zamor. Ako smo imali goste spavala je ko klada u db. Ako treba i tri sata u komadu. U trenutku kad bi gosti otisli, ali doslovce kad su se vrata zatvorila i nastala tisina - urlik. Ja sam ljude molila da mi dodju u goste. Druga varijanta je bila otici u kafic, restoran, shoping centar, tamo je uz onu muziku i zamor ljudi isto spavala satima, a ja sjedila na klupici ili besciljno lutala ducanima da se ne probudi. Potrosila brdo love na gluposti i svi poznati uvjereni kako super spava jer uvijek spava kad je vide... A ostatak vremena kad bi bile same totalno suprotno. Uglavnom, muz je primjetio da kad ode na posao odem i ja od kuce i ne vracam se dok se on ne vrati s posla i da me po cijele dane nema doma, stan bomba, hrana dostava, i jos pitam da jel je moze pricuvat dok odem nesto obaviti bez nje. Tehnika prezivljavanja
Moja vrlo rijetko spava kad imamo goste. Uglavnom je sve zanima i sve želi gledati. Tako i u dućanima. No, kad imamo goste, obično je navečer puno teže uspavam. Ne znam je li problem u svim tim silnim informacijama koje mora preraditi ili je nešto prestraši i uznemiri...