Komentari na ova dva posta...
Teško mi je nositi je samo na rukama u šetnju. Puno se nanosam dok je uspavljujem (pogotovo navečer) jer još nismo došli u fazu kad može sama zaspati pa je moram nositi i dojiti. Čim sjednem, urnebes. Uglavnom, iscrpi me to večernje uspavljivanje, a ponekad se iskombinira s još pokojim dnevnim pa ne mogu zamisliti da još i šećemo tako. Zgodan prijedlog za dekicu. Trebala bih nabaviti onu neku za piknik, nepropusnu s donje strane. Trenutno nemam takvo što, a bojim se da je još uvijek poprilično hladno. Plus psi koji kakaju po svuda i vlasnici koji isto ne skupljaju.Možda se sutra odvažim pa pokušam barem izaći pred zgradu, da vidim kako diše. Kolica su mi draža opcija jer je u toj košari ipak zaštićena od sunca, vjetra i hladnoće. Evidentno je da ona ne želi biti zaštićena.
Napisala sam da je prije redovito spavala u šetnjama. Također, slučajno ili ne, u to je vrijeme bilo HLADNIJE. Jučer smo izašli s njom u šetnju, a bilo je poprilično chilli, i zaspala je odmah! Možda je i u tome stvar.
Teško mi je planirati šetnju u vrijeme kad bi "trebala spavati" jer to vrijeme ne postoji. Spava u različita vremena, kako joj se kad hoće. Ponekad je šetnja uspava, a ponekad je još više uznemiri pa je moram uspavati na rukama i onda tutnuti u kolica. MM tako radi. Meni je sve to nekako stresno.
Dobro spavam, hvala na pitanju.Mini po noći super spava :kucaudrvoimolibogadaneurekne: pa se i ja uglavnom dobro odmorim. Povremeno ima epizode cicanja u snu od cca 4 ujutro do cca 8 pa tada spavam napola. Preko dana nekad spavam s njom, a nekad nemam potrebu, tako da su oba vaša savjeta prikladna.
![]()