I moj je bio jako puno nošen i mislim da ga nije ništa usporilo to nosakanje. On je uglavnm bio na rukama do nekih 6 mjeseci. tada je počeo s pripremom za puzanje i otkako je propuzao na ruke trazi samo kad ga zezaju zubi ili mu se spava ili mu jednostavno nešto nije po volji.

Sjetila sam se da sam se s njim pokušavala zaigrat noseći ga i onda bi ga nekako kroz igru spustila na leđa. Ako bi skuzila da negoduje držala bi ga u naručju sjedeci i malo pmalo spuštala na krevet. i nekako bi onda uspjela da seigramo, a da mi nije na rukama. Bilo je jako važno da budem stalno s njim.
Jedina igračka koja mu je bila zanimljiva bio je baby gym od Chicca (onaj plastični što prozvodi zvukove). onda bi ga nekako stavila pod njega i tu bi se znao zaigrati cca 20 minuta do pola sata.čim krene negodovanje odmah malo ruke i sve ispočetka.

Setnje sam u to vrijeme planirala iskljucivo kad mu je bilo vrijeme spavanja. Setati da je on budan u kolicima nije dolazilo u obzir. Dragi ga je eventualno šetao u bjornu.
Znam da ima kojekakvih napisa o tome da ne valja, ali navodno je sad izašla neka nova verzija koja je čak ok za kukove. Ne znam, ja nekako u babybjorn vjerujem i većina djece koja vole gledati van u bjornu uzivaju! tako da mislim stvarno vrijedi svake kune, iako sam svjesna da je jako skup. Mi smo srećom imali posudjenog.