Moja kćer tinejdžerka, Aria je jednom išla van u grad sa pijanim dečkima i tako. Bila je u kazni ali to nikako nije prihvatila. Već po internetu tražim rješenje, pa gdje ima rješenja! Možda vi mame to kužite. tražim rješenje za ovu stvar; ispričat ću vam što se sve dogodilo. slušajte; Aria i ja zajedno smo sjedile u kuhinji i Aria je rekla da ide u svoju sobu i da će se vratiti za sekundu. Čekala sam već deset minuta, Arie nije bilo.U soi je nije bilo. Krenula sam van iz stana. BIle smo same. sjedila sam na hladnom ulazu i za oko dva sata dobro odlazila sam gore u stan ali za dva sada sjedenja tamo Aria se vratila na svom biciklu. Rekla je sve sretno i ja sam se naljutila kad smo došli gore. Rekla sam da ću smisliti neku kaznu a da do tada ne smije ići van tri tjedna. osim u školu, naravno. Kakvu da joj kaznu smislim? eto već sam se sjetila maloprije... Malo kasnije, oko ponoći bila sam budna pisajući nešto oko posla na kompjuteru. Aria je izišla iz kuće. Nisam joj se htjela odati. Dočekala sam ju na vratima dok se vratila i rekla joj da će bit u kazni. Ispričala mi je sve o tome kako je bila s pijanim dečkima i tako.Bila je u kazni cijelo vrijeme. nakon tjedan dana, ne znam što bih učinila. Sva je čudna, stalno izlazi i stalno ju kažnjavam na načine: nema van, nema zvanja prijateljica, ne smije i kod prijateljica, nema mobitela, komojutera, tv-a.... i tako. Smislila sam joj veliku kaznu. Mislite da bi bilo dobro smisliti kaznu da nema, mobitela, komjuteora izlaženja, zvanja prijateljica odlaženja kod prijateljica na... godinu dana?? Recite jel to dobro ili ne??