Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: dojenje preko godine dana i odbijanje druge hrane

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja isto nis ne jede, osim grozdica. i juhe, ne uvijek. ima 21 mjesec i negdje oko 10-11 kila koje je natukla samo dojenjem, valjda. isto je rodena velika, 4200.

ja se uopce ne zelim boriti s njom oko hrane. nekad pokusavam da jede, pa odustanem, pa sve tako.. ovisi koliko imam energije. ali zato jede ono sto se ne jede, pijesak, drvo, travu, cvijece, papir, kamenje.. svega sam joj u ustima nasla. i u dreku. pije vodu iz lokve kad ju ja ne gledam. pojede tu i tamo psecu hranu. vise od pola hrane potopi u casu s vodom. ma sou zivi. ja zivim u nadi da ce jednom poceti normalno jesti.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    pojede tu i tamo psecu hranu
    mi nismo imali problema s dohranom, ali sam dugo vodila bitke s jedenjem mačje i pseće hrane

spontano je prestala s 2,5 godine

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

ise od pola hrane potopi u casu s vodom. ma sou zivi. ja zivim u nadi da ce jednom poceti normalno jesti.
    hehe... i moj to radi... kad mu je dosta papanja, sve sto mu je ostalo pomno umijesa u casu s vodom, dobro promucka, nekoliko puta izvadi i vrati sve unutra, ako je na stolu jos koja casa malo prelijeva iz jedne u drugu, onda popije par gutljaja cisto da proba sto je napravio, ili polize prste, ako nije bila casa s vodom nego jogurt onda sve to prolije u tanjur i ode od stola... ludonja.

A od macje hrane jede samo keksice - probirljiv je kao i macak :O

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja isto nis ne jede, osim grozdica. i juhe, ne uvijek. ima 21 mjesec i negdje oko 10-11 kila koje je natukla samo dojenjem, valjda. isto je rodena velika, 4200.

ja se uopce ne zelim boriti s njom oko hrane. nekad pokusavam da jede, pa odustanem, pa sve tako.. ovisi koliko imam energije. ali zato jede ono sto se ne jede, pijesak, drvo, travu, cvijece, papir, kamenje.. svega sam joj u ustima nasla. i u dreku. pije vodu iz lokve kad ju ja ne gledam. pojede tu i tamo psecu hranu. vise od pola hrane potopi u casu s vodom. ma sou zivi. ja zivim u nadi da ce jednom poceti normalno jesti.
    ahahahahahaha! ko da si moju opisala.
    samo sto ima 12mj i kao sad je pocela nesto jesti, ali sama :rolleyes:
    jucer je oglodala rotkvicu za veceru. iako joj je bila ljuta i radila je face, al ona se zapikirala na nju i morala je biti njena. kao i badem dan prije. i salveta za desert. i trava za dorucak. sol s kamenja na plazi.
    nekad sizim, nekad ne.
    ne povezujem to s dojenjem. starija je puno vise dojila i puno vise jela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •