-
Samo da vas obavijestim da moje nejedačko dijete napokon jede.
I to ne da jede nego se ubija u hrani tj nadoknađuje za sve što nije jeo.
Siše i dalje kao da sutra ne postoji, ali sada tako i jede: kada kuham, stoji pored štednjaka i čeka, kada stavim na stol ne može dočekati da ga počnem hraniti, ako hladim jelo skoro da ne počne plakati kako ne može dočekati.
Zainteresirao se i da sam nauči piti iz čaše i držati žlicu i viljušku.
Jede sve: povrće na sve načine, juhe bistre i guste, složence, variva, meso, ribu, tjesteninu, čokoladu, grickalice kupovne i one koje ja ispečem, kolače....ma jede sve osim voća, to mu nije najdraže iako se ove sezone najeo kupina, smokvi i grožđa. Npr jabuke, kruške ili sada mandarine ne želi staviti u usta, ali i ne mora dok ostalo jede tako dobro. E da, niti mliječne proizvode baš ne voli npr jogurte, mliječne namaze i slično, ali ni ne brinem se jer doji puno pa mu to valjda niti nije potrebno.
Samo da napomenem da ja s tim nisam imala apsolutno ništa: jednostavno je jedan dan pojeo doručak, pa ručak i onda večeru. I nastavio tako.
Naravno da mi je drago: sada mi je još veći gušt planirati obroke i kuhati. Evo, baš mi se kuha piletina na lovački za sutra. Sutra ću još njoke uz to i njegovoj sreći neće biti kraja.
Mislim da mu je željezo sada na gornjoj granici ili će bit uskoro.
Ali, da ne bude sve idilično, prestao je spavati danju: ode u krevet, budemo i po 40 minuta, ali on jednostavno ne zaspi i ne spava mu se cijeli dan, po ponašanju vidim da mu fali, ali ne može zaspati nikako, a nije da se ne trudi: leži u tišini i doji, ali jednostavno ne zaspi, ali dobro, to je neka druga tema....
Eto, samo sam to htjela podijeliti s vama: nakon 20 i nešto sitno mjeseci, moje čeljade je napokon prihvatilo i drugu hranu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma