Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Moli se preporuka za otorinca u riječkom KBC-u

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Moli se preporuka za otorinca u riječkom KBC-u

Dijete već više od tri mjeseca skoro pa u kontinuitetu kašljuca, govori kroz nos koji je većinom bar djelomično začepljen. Od početka veljače prošli smo upalu sinusa, laringitis, gripu, u 2 navrata visoku temperaturu, 2 antibiotika, prije tjedan dana zbog temperature i užasnog kašlja Sumamed i inhalacije Ventolinom. Konstantno jako pazimo na "toaletu nosa" tj. naljevamo fiziološku, aquamaris a kad postane gadno Meralis ili Operil. Krvna slika je u redu, na alergo-testu bili lani na Kantridi, nije ništa pokazao, ali pedijatrica ipak smatra da je uzrok nekakva alergija. Neću ni nabrajati šta sam sva pokušala u međuvremenu ne bi li se stanje poboljšalo, ali bez rezultata(homeopatija, ulje crnog kima, slana soba, crne rotve i slično). Na sve to, primjetila sam prije 10tak dana da mala dobro ne čuje. Pedijatrica mi je kad sam joj to rekla odgovorila da je normalno da dijete slabije čuje kad je bolesno na što sam se ja zabezeknula. Rekla je da ionako ne može bolesna kod otorinca na pregled, nego da dođemo danas na kontrolu pa ćemo vidjeti. Danas popodne idemo kod kod nje pa ću tražiti uputnicu, pa me zanima ima li netko preporuku da li da tražim nekog određenog dr. na KBC-u koji je dobar za klince.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Na Ri orl ne možeš baš birati kod kojeg želiš , dodješ tamo sa uputnicom i uzet će te onaj koji radi taj dan.

Ako želiš i drugo mišljenje možeš privatno kod Dr. Primca -a.

A za pregled sluha ti može uputnicu dat i pediatrica i s tom uputnicom ideš na audilogiju u KBC. I da, dijete ne smije biti prehlađeno kada ide na pregled sluha.
    Posljednje uređivanje od In love : 06.05.2013. at 15:11

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

šaljem ti pp

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Znači na audiologiju za sluh?A ja mislila da je to isto na ORL. Tražit ću onda i jedno i drugo, jer bih voljela da joj pogledaju krajnike, obzirom na njezine u par mjeseci 2 upale sinusa, upalu uha i hrkanje.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bili jutros na ORL, dr. Manestar je radio. Moramo napraviti audiogram, prepisao je Nasonex, kontrola za mjesec dana. Preporuča operaciju 3. krajnika. Malo me brine taj Nasonex, vidim da je kortikosteroid, i da se ne daje mlađoj djeci od 6 godina, a Sara još nema ni pet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •