Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Cijene postupaka NOVO i ŠOKANTNO!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne branim Vladu, ali čak i u ovakvim uvjetima nije vraćanje na Milinovićevu ideju. Ovako se barem smije kod privatnika ili si možeš nadokupiti lijekove. Kod Milinovića je bilo protuzakonito manipulirati s više od 3 stanice. Iako je i ovih 12 danas glupost.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ne branim Vladu, ali čak i u ovakvim uvjetima nije vraćanje na Milinovićevu ideju. Ovako se barem smije kod privatnika ili si možeš nadokupiti lijekove. Kod Milinovića je bilo protuzakonito manipulirati s više od 3 stanice. Iako je i ovih 12 danas glupost.
    Jelena nisam ni ja rekla da je isto kao kod Milinovića ali je daleko od onog što smo mislili da ćemo dobiti, na kraju možeš kod privatnika i nadokupiti lijekove ako imaš s čim...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena nisam ni ja rekla da je isto kao kod Milinovića ali je daleko od onog što smo mislili da ćemo dobiti, na kraju možeš kod privatnika i nadokupiti lijekove ako imaš s čim...
    Apsolutno. U Milinovićevo vrijeme je nemali broj parova dizao kredit da može otići van u postupak, al taj trošak je uistinu neusporedivo viši, a rezultat je uvijek nesiguran.
    Nikako ne mislim da je to dobro rješenje, samo je manje zlo. Po Milinoviću je bila diskriminacija pacijenata i po dijagnozi (Zakon nije dopuštao adekvatno liječenje za neke slučajeve, npr. moj - puno dobrih js, endomterioza, OAT, nema implantacije) i po prihodima, sad je uglavnom po prihodima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •