Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Cijene postupaka NOVO i ŠOKANTNO!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Veliki potpis na Kadaunu, Sneki, Ginger, Argente

Kika nemoj ovo shvatiti kao napad na tebe, ali moram reagirat na neke tvoje rečenice:
    Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Po tvojem mišljenju kak bi to trebali reagirati??? Napiši i svi će te sigurno slijediti...
    evo još pucam od smijeha na ovo SVI. Teško je većini bilo doć na anonimnu šetnju Zagrebom, a kamoli nešto više. Realnost je da većina ignorira i pozive za sudjelovanje u masi, a kamoli za neki veći osobni angažman.
    Svaka čast vama hrabricama koje poduzimate sve i svašta kako bi se naš glas čuo ali ja eto nažalost nisam takva, ja uvijek patim u tišini... Još jednom hvala vam..
    Nemoj se ljutit, ali pd ovakvih postova se "hrabricama" vjerojatno riga. Bore ko lavice nauštrb svog privatnog života, a kad pozovu za masovno pojavljivanje radi podrške - NIGDJE NIKOG
    Ja ne reagiram jer živim na selu i nisam očito dovoljno osvještena, i nisam znala da je sloboda govora ovdje nepoznanica... A što se tiče mog " još se malo nadam da mi neće trebati" mislim da imam pravo nadat se... I mislim da mi ne trebate soliti pamet, nego svoje nezadovoljstvo usmjerite baš tam kam sve nas tjerate!!!! Na vladu!
    Nitko ti ne soli pamet, nego te informira i pokušava osvjestiti. A pogotovo te nitko na ništa ne tjera..... Naravno da se imaš pravo nadat, ali nemaš pravo ponašat se kao da te se novi problemi više ne tiču. Ja imam dijete i mi smo završili s Mpo-om za sva vremena, pa sam svejedno šetala Zagrebom jer se i dalje osjećam kao dio pogođene populacije. Mogla sam komotno reć da me se to više ne tiče i otić u šetnju s djetetom

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Svi očekuju nekog pastira da ih povede -dajte ljudi, pa valjda ste svjesni da nitko nije plaćen za to, i da je svaka inicijativa ovdje isključivo osobna i na štetu privatnog života i vremena?
    Ponavljam što je Ginger rekla, ne morate stati pred kamere HTV-a ali ovim drugim stvarima koje se rade u masi može se priključiti svatko.
    I svačija ideja što da se radi je dobrodošla!
    Problem ovdje nije da nemamo pastira. Imamo i to kakvog (više njih)
    Problem je što je iza pastira propuh
    Posljednje uređivanje od cranky : 08.05.2013. at 16:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •