Veliki potpis na Kadaunu, Sneki, Ginger, Argente
Kika nemoj ovo shvatiti kao napad na tebe, ali moram reagirat na neke tvoje rečenice:
evo još pucam od smijeha na ovo SVI. Teško je većini bilo doć na anonimnu šetnju Zagrebom, a kamoli nešto više. Realnost je da većina ignorira i pozive za sudjelovanje u masi, a kamoli za neki veći osobni angažman.
Nemoj se ljutit, ali pd ovakvih postova se "hrabricama" vjerojatno riga. Bore ko lavice nauštrb svog privatnog života, a kad pozovu za masovno pojavljivanje radi podrške - NIGDJE NIKOG
Nitko ti ne soli pamet, nego te informira i pokušava osvjestiti. A pogotovo te nitko na ništa ne tjera..... Naravno da se imaš pravo nadat, ali nemaš pravo ponašat se kao da te se novi problemi više ne tiču. Ja imam dijete i mi smo završili s Mpo-om za sva vremena, pa sam svejedno šetala Zagrebom jer se i dalje osjećam kao dio pogođene populacije. Mogla sam komotno reć da me se to više ne tiče i otić u šetnju s djetetom
Problem ovdje nije da nemamo pastira. Imamo i to kakvog (više njih)
Problem je što je iza pastira propuh![]()

evo još pucam od smijeha na ovo SVI. Teško je većini bilo doć na anonimnu šetnju Zagrebom, a kamoli nešto više. Realnost je da većina ignorira i pozive za sudjelovanje u masi, a kamoli za neki veći osobni angažman.

Odgovori s citatom