Crnka
a jel finim tonom ili ozbiljnim zasto places?
Mislim da bi ozbiljni ton bio puno bolji.i bez onog SAD. Sta ne funkcionirackad krene tako iz cistog mira urlat a ne kaze zasto da se vratite doma ili prestanete s igrom ili tako nesto da vidi da to posljedicno vuce nesto drugo. Nekako ih se mora naucit da to izverbaliziraju njih samih radi. A kakvo je stanje u vrticu s tetama bakama dedama? Isto ili ipak. drugacije.

Odgovori s citatom
to SAD ubacim nakon 10 puta u danu bezrazložnog urlanja i kreveljenja za svaku sitnicu. Kad ga nakon što se smiri upitam za ponašanje, odgovor mu je stalno: ne znam. U vrtić ide u igraonicu dva puta tjedno po dva sata, teta kaže da je dobar, miran, ali da se većinom sam igra. Zadnjih par puta mi priča o jednoj curici Ani, čak je u srijedu i razmjenio užinu s njom. Ovaj tjedan nam je pakao što se tiče muževog posla, radi od jutra (6.00) pa do....evo sad je došao kući. Baku i didu isto tako ne tangira ( s njima živimo ). Inače kad muž radi u svom normalnom ritmu, u sloodno vrijeme ga dosta preuzme, idu se voziti biciklom, šetati i mene dosta rasteriti. Samo ja trenutno ne mogu ići s njim na biciklu u sjedalici iza ili dok on juri s likeabikeom, tako da je to sad tata preuzeo. Neki dan je vozio like a bike 5 km, i došao kući i htio na igralište, taj se ne umara