Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Grudnjak

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Grudnjak

Kakve grudnjake koristite dok/ako vjezbate? Ja sam par puta pokusala vjezbati sa jillian, ali poslije toga dva dana grudi mi budu osjetljive i bolne dok bebac doji i malo poslije toga, i bas me bole samo odredjene tacke, negdje na povrsini i negdje u dubini, pa kontam da ih ne "stresem" malo. Pokusavala sam razne grudnjake ali mi za vjezbanje ni jedan ne odgovara, najmanje me bolilo kada sam unakrsno vezala esarpu, ali to nije prakticno za vjezbu jer spada...

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni dojke dobro fiksira sportski grudnjak - top.
    Ovako nesto:
    http://www.lessbounce.com/@@content/...Crop_11848.jpg

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja obucem normalan grudnjak i preko njega top! Tipa ovoga sto je na slici. Imam malo povece i teske cice pa nisam uspjela nac sportski grudnjak koji ih tako dobro drzi! A ovako u duplo je super

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Lisca Dynamic - postavljene, onako spužvaste naramenice, sve stoji i kod najbržeg trčanja. Udoban, ugodan i za veće poprsje vjerujem. Još je snižen sada na 140.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Lisca Dynamic - postavljene, onako spužvaste naramenice, sve stoji i kod najbržeg trčanja. Udoban, ugodan i za veće poprsje vjerujem. Još je snižen sada na 140.
    Hvala Palcice, bas cu ga ic pogledat! Jer ja muku mucim! I inace Liscu nosim i super sam zadovoljna!
    Jedva cekam ponovo nosit normalan grudnjak!!!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sad mi google reče da se tako zove. Ako je to taj, a mislim da je, odličan je za jednu trkaču trojku.

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala vam na odgovorima, probala sam par puta dobor usku majicu na britele sa elastinom presaviti tako da dobijem kao top a bude poduplano na prsima i to donekle pomaze, pogledacu da nadjem onda kakav fin top...

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam si kupila onaj tipa air grudnjak u c&a za cca 60-70 kn i koristim ga kao top kod vježbanja, i to na mimimzer od Lisce koji jedini drži na mjestu moju veličinu 85 F .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •