Nakon uspješno "odrađenog" dojenja prvog djeteta (bez fizičkih problema, prestala sama s 2 godine; ja sam imala krize zbog napora kada je dijete imalo cca 1,5 godinu - htjela sam da prestane ali sam stisla zube ...), trenutno mi se javljaju sumnje oko dojenja drugog djeteta koje bi nam trebalo stići za koji tjedan ...

Je li to posljedica trudničkih hormona... je li netko imao slične sumnje ...

Dakle, neću reći da se bojim nego jednostavno, reći ću to na grozan način, ne da mi se ponovno prolaziti kroz sve to ... Najviše se bojim pomisli da je s prvim djetetom bilo sve odlično, i zato ću s drugim morati proći sve moguće probleme i da nam neće biti lako ... Ujedno, kako sam osjetila neko olakšanje i slobodu kada je prvo dijete prestalo - sada ću opet biti 24 sata mama - ako će beba biti kao starija seka onda neću sama sljedećih 5 mjeseci izaći van iz kuće na sat vremena (tako je bilo s prvim - nije mi se dalo, nije mi dala, nisu mi dali izaći jer je sisa bila glavno i jedino prehrambeno-umirujuće sredstvo) i to mi je k-o-m-a ...

No, taj osjećaj o neuspjehu u dojenju je potpuno kontradiktoran od svega ostalog. Opuštenija sam i vjerujem da ću s ovim djetetom biti više "cool" nego s prvim...

Eh, pa sad .... očito mi se nešto malo pobrkalo ...