Trampolina, lezi na ledja i napni misice, a netko drugi neka stavi prst(e) u tvoj pupak i s gornje i donje strane pupka procijeni koliki je razmak. Malo izguglaj slike da skuzis sta zapravo trazis.
Trampolina, lezi na ledja i napni misice, a netko drugi neka stavi prst(e) u tvoj pupak i s gornje i donje strane pupka procijeni koliki je razmak. Malo izguglaj slike da skuzis sta zapravo trazis.
nakon 4 dana vježbanja i isprobavanja, mislim da sam danas uspjela skužit prave mišiće i pokrete![]()
trampolina, ovdje ti je dobro objašnjeno kako to izmjeriti:
http://www.youtube.com/watch?v=Ys7mb_PPuqA
http://www.youtube.com/watch?v=uzIrt82maws
ništa me ne boli, i dalje mogu unedogled vježbati, ali sad ih mogu super izolirati tako da mi baš ništa drugo ne radi osim njih - i osjećam zategnutost i napetost ne samo dok vježbam nego skoro cijeli dan
Pilates rocks.
Ja vezbam od kad je Izi imao 11 meseci. Imala sam rastavljenje misice i tad i naravno nakon Lune, ali sve je doslo na svoje.
Sad imam stvarno odlicne trenere i jos mi je bolje nego posle Izija.
U pilatesu se trbusni misici vezbaju u sklopu "core" misicne grupe, na zaista mnogo nacina, i skoro u svakoj vezbi (jer pilates zahteva takav polozaj tela da je stomak uvucen i kicma u neutralnom polozaju).
Klasicne trbusnjake niko vise ne radi, srecom. :D
Lutonjica,
Jesi bila kod fizijatra?i da li je za preporuciti?
Ili si rijesila problem vjezbanjem?
Kod mene razmak 2,5 prsta,a cini mi se da sam ga povecala vjezbanjem na krivi nacin
nakon poroda bilo oko 1,5 prst,ali trbuh mlitav i krenula ja prije 3 mjeseca na pilates i ko manijak radila trbusnjake a trbuh sve gori i veci,pogotovo navecer
I sad eto skuzila u cemu je problem,ma koma
A ubi mi nadu
jesi vjezbala?
Trbuh mi je uvijek bio najbolji dio tijela,a sad je koma![]()
Jesi vidjela vjezbe na netu? S uvlacenjem trbuha i sl?
Klasicne trbusnjake nemoj raditi.
Jesam,i pocela sad raditi,koliko stignem uz njih tri.
Trbusnjake prestala raditi,za sad nejdem ni na pilates.
Samo me zanima jel netko uspio rijesiti problem i koliko je trebalo?
Moja se jako smanjila, ali ja nisam vjezbala trbusnjake klasicne, nego sve one druge, uspravne, tj. stojiš na nogama i vježbaš. Sad mogu raditi trbušnjake na podu bez da mi se izboči trbušni zid prema van.
A koliko ti je vremenski trebalo?
To su hip hop abs?
Ma bilo koji na stojećki. Dugo mi je trebalo jer nisam redovito vježbala.