-
Jane montecarlo R1 ili Cybex solution x2 (s isofixom)
Curka je prešla 17 kila i vrijeme je da razmislim o novoj sjedalici ... dvoumim se između ovih gore navedenih, s time da ne znam gdje se može kupiti Jane .. zna li tko? imate li preporuku koju izabrati?
-
Naravno prihvaćam sugestije ako bi preporučili još neku dobru sjedalicu ...
-
Milslim da Adax prodaje Jane AS.
-
Ja se dvoumim između Romer kidfixa i MC Rodifixa. Presudit će boja navlake
.
-
Ako se dvoumite najbolje da ih isprobate u autu pa ce vam sigurno jedna bolje "leci".
-
Mi ubrzo kupujemo cybex solution x2 al bez isofixa...presudija je stifrungwaren test i adac test koji su upravu tu sjedalicu ocjenili najboljim ocjenama!
-
U Baby media centru je na akciji Rodi XP2, bez isofixa. Uzet cemo na kraju vjerojatno nju, Andrija ima Rodi XP i jako dobro se drzi, nakon 4 godine koristenja navlaka je jos u super stanju.
-
Mi imamo Cybex
I ok je
Ali sad kad bih kupovala, birala, osim testova bih još gledala i to: da li postoji mogućnost da se malo nagne u neki kao položaj za spavanje
Znam da ne može kao AS grupe I, ali čini mi se da mi je neko linkao negde Roemer koji može malo da se nagne
Naime, za nas koji smo puno u autu ovo i nije baš zgodno
Prošle godine, do mora, spavala je pola sata
Jako je boli vrat kad zaspi, brzo se budi, plače i žali se
U uputstvima piše da naslon AS mora da prati naslon sedišta automobila
A naše je sedište jako uspravno
-
Baby center Slovenija ima na akciji AS Solution x-fix Cybex za 109,99, što sa povratom oko 100 eura. Kod nas ta ista dođe 1200 kn.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=246994