Žuži, jučer kada sam zvala u Petrovu, rekla sam im da sam imala dva ponovljena spontata i da mi je doktor rekao da bih trebala napraviti pretrage za tromobofiliju. Nisam spominjala druge pretrage. Na to su mi se sestre rekle da moram biti njihov pacijent. Možda se zaista tamo te pretrage ni ne mogu napraviti. Čitala sam negdje na forumima da su se određene pretrage radile u Vinogradskoj. Što se tiče pregleda štitnjače, za to mislim tražiti uputnicu od mojeg dr. opće prakse. U biti, idem s popisom svih pretraga na pregled pa ću vidjeti što mi može dr. opće prakse prepisati, a što ginekolog. Budući da je meni vrijeme jako bitan faktor, odlučila sam da ću sve na što se mora čekati više od mjesec dana ići napraviti privatno. Želim do devetog mjeseca imati gotove sve pretrage i krenuti opet u akciju.
Cure, da li možda koja od vas zna kakva je procedura s testiranjem kariograma, gdje se može testirati i tko mora dati uputnicu za pretrage kariograma mene i mm? Meni ginekolog, a njemu dr. ili teI koliko se čeka na red za testiranje?