Citiraj fren prvotno napisa Vidi poruku
...i sta sa tom super plodnošću onda? naime imam pai 1-4g 5g heterozigot i Mthfr C677t heterozigot,a ostalo sve ok...i pila aspirin 100 i folnu i imala 2 missed u 7 i 8 tjednu .. a ostala trudna cim probali...i sad me frka jer doktori kazu da pai i mthfr nisu razlog za rani pobacaj?!
Eto, ja sam sad peti puta trudna. Bila sam na pretragama i sve se razvija kako treba. U 6. sam tjednu. Lijecnik kod kojeg sam ja bila je vrhunski strucnjak i zna sto govori. Zene koje lako zatrudne ce vrlo vjerojatno zatrudniti sa slabim embrijima (velika vecina embrija je zapravo slaba, pa ce ih selektivna maternica odbaciti). Inace je covjek specijalizirao IVF, pa kaze da vecina embrija bude nis koristi . Bitno je ne gubiti nadu i uzivati u trudnoci koliko mozemo. Eto, sto dulje dani prolaze, to sam sigurnija da ce ovo moje cedo opstati. Vrijeme ce pokazati. U slucaju superplodnosti se ne pije aspirin niti ista slicno. Bitno je uzeti izmedju 1-5 mg folne dnevno. Zavisi koliko ti treba da sretno zatrudnis. Pocinje se sa 1mg.