-
Hitno pitanje o Amexu...
Molim one koji znaju sigurno za informaciju o Amexu...
Lovim jedan popust i traje još sutra (13.5.) - račun za Amex je sa 13. svakog mjeseca; ako to kupim sutra hoće li mi biti odmah naplaćeno već na ovom računu ili ipak ide račun od idućeg mjeseca? Hvala!
-
Najsigurnije ti je nazvati ih i pitati ...
Inače meni je 25. u mjesecu datum računa i kupovina na taj dan mi ide u naredni mjesec ....pogledala sad na listama.
-
Prije dva mjeseca sam imala kupnju 15. kad mi i salju racun. Ali naplata je bila tek iduci mjesec. Zapamtila sam to jer je iznos bio velik. Inace, kupovala sam u popodnevnim satima, poslije 14:00.
-
Ne sjećam se više ali mislim da sam i ja kupovala popodne i moguće je da to igra ulogu ...
-
Ako je u popodnevnim satima, trebalo bi ići slijedeći mjesec.
-
Eto, hvala, sam i ja mislila, da iza 16h sigurno ide na drugi račun, za svaki sl. ću ih sutra provjeriti jer mi naplata odmah nikako ne odgovara, pa taman da mi i akcija propadne... :/
-
Ja sam prošlo ljeto imala istu situaciju sa Dinersom, na dan formiranja računa, oko 14 sati, zvala da provjerim hoće li mi ući u taj račun. Rečeno mi je da sve do navečer može ući u stari račun. I nisam kupila. Inače, često mi se dogodi da kupovina obavljena čak i dan-dva prije, ne bude u računu. Kod nekih kupovina na rate, ni 10-ak dana ranije nije bilo obuhvaćeno. Samo, to se nikad ne zna, kako prolaze transakcije.
-
Samo da javim, možda još nekome zatreba; zvala sam jutros Amex i rekli su mi isto da sve kupljeno na današnji dan može ući u stari račun. Tak da sam ja ipak, sigurnosti radi, odustala danas od kupovine...
-
Znači, isti sistem, iako meni kod Dinersa i ovaj mjesec sve kupovine na zadnji dan nisu ušle u stari račun. Ali, nikad se ne zna!
-
Cure, to vam ovisi u kojoj banci je ta kreditna kartica i preko čijeg uređaja je obavljena kupovina.
Diners je vezan uz Erste, a AMEX uz PBZ.
Ako su instalirani uređaji u trgovinama recimo od PBZ, onda ako se kupuje s AMEXom onda prolazi isti dan. A ako je uređaj instaliran recimo od ZABE, onda prolazi dan poslije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma