Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Hitno pitanje o Amexu...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Hitno pitanje o Amexu...

Molim one koji znaju sigurno za informaciju o Amexu...

Lovim jedan popust i traje još sutra (13.5.) - račun za Amex je sa 13. svakog mjeseca; ako to kupim sutra hoće li mi biti odmah naplaćeno već na ovom računu ili ipak ide račun od idućeg mjeseca? Hvala!

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Najsigurnije ti je nazvati ih i pitati ...
    Inače meni je 25. u mjesecu datum računa i kupovina na taj dan mi ide u naredni mjesec ....pogledala sad na listama.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Prije dva mjeseca sam imala kupnju 15. kad mi i salju racun. Ali naplata je bila tek iduci mjesec. Zapamtila sam to jer je iznos bio velik. Inace, kupovala sam u popodnevnim satima, poslije 14:00.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne sjećam se više ali mislim da sam i ja kupovala popodne i moguće je da to igra ulogu ...

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ako je u popodnevnim satima, trebalo bi ići slijedeći mjesec.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Eto, hvala, sam i ja mislila, da iza 16h sigurno ide na drugi račun, za svaki sl. ću ih sutra provjeriti jer mi naplata odmah nikako ne odgovara, pa taman da mi i akcija propadne... :/

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam prošlo ljeto imala istu situaciju sa Dinersom, na dan formiranja računa, oko 14 sati, zvala da provjerim hoće li mi ući u taj račun. Rečeno mi je da sve do navečer može ući u stari račun. I nisam kupila. Inače, često mi se dogodi da kupovina obavljena čak i dan-dva prije, ne bude u računu. Kod nekih kupovina na rate, ni 10-ak dana ranije nije bilo obuhvaćeno. Samo, to se nikad ne zna, kako prolaze transakcije.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Samo da javim, možda još nekome zatreba; zvala sam jutros Amex i rekli su mi isto da sve kupljeno na današnji dan može ući u stari račun. Tak da sam ja ipak, sigurnosti radi, odustala danas od kupovine...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Znači, isti sistem, iako meni kod Dinersa i ovaj mjesec sve kupovine na zadnji dan nisu ušle u stari račun. Ali, nikad se ne zna!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure, to vam ovisi u kojoj banci je ta kreditna kartica i preko čijeg uređaja je obavljena kupovina.
    Diners je vezan uz Erste, a AMEX uz PBZ.
    Ako su instalirani uređaji u trgovinama recimo od PBZ, onda ako se kupuje s AMEXom onda prolazi isti dan. A ako je uređaj instaliran recimo od ZABE, onda prolazi dan poslije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •