-
Neurodermatitis i kreme za sunčanje
Koje kreme koristite za sunčanje kod djece s osjetljivom kožom i djece s neurodermatitisom?
-
Za osjetljivu kožu je po meni najbolja NIVEA SUN KIDS,koja ima 50+ zaštitni faktor.
-
Na djecjem Eucerinu s mineralnom zastitom, SPF 25, pise da je za jako osjetljivu kozu i za atopijski dermatitis. Ja sam kupila ali jos nismo koristili.
-
Mi koristimo Garnier
Posto i ja imam jako osjetljivu kožu (+ psorijaza) Garnierovi proizvodi su mi se pokazali fantastičnima....
i štite i njeguju kožu...
-
Nemoj vichy, toliko se sjecam.
-
Mene je Vichy spasio. Od kad sam njega otkrila, mogu na sunce. Do tada to su bili plikovi po cijeloj površini kože. No, svatko ima svoj proizvod.
Ovdje je dosta proizvoda koji zadovoljavaju kriterije u tvom pitanju:
http://www.mojaljekarna.hr/66-za-djecu
-
Ima Alverde prirodne sa mineralnom zaštitom. Mi smo prve godine koristili Eucerin, tad je još imala dosta ekcema, dobro nam se pokazao.
Posle smo koristili i još koristimo DMove (Sun Dance), one bez mirisa za osetljivu kožu.
-
mi koristimo Avenu sun onu s mineralnom bazom faktor 50
-
DM ima dječju liniju za neurodermitis, i nama je super. Nakon mora skupih krema iz apoteke, ova je sasvim ok a barem ne košta puno.
-
Daylong baby.
garnier je mojoj bebi uzrokovao tesku alergijsku reakciju s 10 mj.
-
I mi smo isprobali svašta,ali ove godine čitam malo o tim kremama i nisam pametna.Probali smo eucerin,avene i vichy i moram priznati da nam je vichy bio nekako najbolji.Sad čitam da je dobra bioderma,bez miria,parabena.....Prve godine kad je koža još bila o.k.nakon niveine kreme za sunčanje je imao isto reakciju....hrpa ekcema.Od tada ne isprobavamo ništa osim krema iz ljekarne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma