Mislim da si joj baš dobro odgovorila, a suočavanje sa smrtnošću je normalno. Sretno na operaciji i poslije!
Mislim da si joj baš dobro odgovorila, a suočavanje sa smrtnošću je normalno. Sretno na operaciji i poslije!
Danas smo krenuli sa pregledima i skupljanjem nalaza za zahvat.
...
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brzo prođe!
Prekosutra...
Brojim sitno, muka mi je u želucu.
Kćerce lagano nervozna.
ajoj
sve će biti u redu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo hrabro da cura ne osjeti nervozu![]()
Posljednje uređivanje od oka : 01.06.2013. at 09:00
drži se, sve će proći u najboljem redu!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
drži se mamasch
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve što pre i što uspešnije bude iza vas
~~~~~~~~~~~
Nadam se da je sve dobro prošlo i da će jednako tako biti i sa oporavkom koji slijedi!
Dijete jučer operirano, trajalo je 3 sata, doktor je zadovoljan makar kaže da se nadao da će moći više napraviti. Cijelo popodne ju je mučila anestezija, bilo joj je zlo, ali od sinoć nije povraćala i jutros je uspjela malo jesti i piti. Boi je noga ali nije ni čudo jer su joj jako raskopali stopalo. Strpljiva je i disciplinirana, ali bi htjela doma jer joj falimo i mi i buraz. Btw. buraz nije cijelu spavao jer se brinuo za seku i falila mu je...
Hvala svima na dobrim vibracijama, nadam se da će ribica za koji dan doma na kućnu njegu.
Sretno i dalje, da je postoperativni tijek što lakši i da stopalo bude bolje!
Čeka nas još jedna, 6.operacija, kad curka navrši 12-13 godina, i ta bi trebala biti zadnja jer se nakon toga ne bi ni smjelo više dirati nego se treba pustiti da se razvije do kraja pa kako bude.
~~~~~~~~~ da ide što prije kući i da rezultati operacije budu što bolji
Drage moje, curka je puštena kući u četvrtak 06.06., noga je u gipsu do prepone, boli je i svrbi ali sretna je što je kod kuće.
Ovaj četvrtak imamo kontrolu i pregipsavanje, i tako još 4-5 tjedana.
Neispavane smo obje, ali eto neka je sve dobro prošlo pa ćemo i ovih mjesec i pol pregrmiti, samo da prohoda i da noga bude OK.
Puno hvala svima na podršci!
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim manje boli!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što brži oporavak i što bolje rezultate!
nadam se da je sve dobro i da odbrojavate zadnje dane gipsa
sretno
Nadam se da oporavak teče dobro, ni sama nemam pojma kako mi ranije nije palo na pamet ali ako budeš smatrala da će joj vježbanje koristiti ajde se pls javi. Njena će joj školska prijateljica pokloniti unaprijed rođendanski poklon-seriju tretmana kod svog tate.Koliko bude trebalo.
![]()
mamasch, tek sad ovo vidim...
nisam imala pojma...
želim tvojoj hrabrici brzi oporavak, nadam se, ustvari, da je već počela trčkarati...
drž'te se!
![]()
Draga moja, curka je još u gipsu, i imat će ga još barem 3 tjedna, tj. do kraja 7.mjeseca. Od prekjučer napokon koristi štake po kući pa može sama do WC-a, ne moramo je nositi.
Nakon rješavanja gipsa nam slijedi prohodavanje i terapija, kako bi što bolje prohodala i oporavila se za polazak u 2.razred.
Obećala sam joj sandale sa tigrastim/leopardastim uzorkom kakve smo vidjele prošle godine u Peku, no više ih nema. Moram joj naći neke štosne sandalice, pa makar ih nosila samo po kući po par minuta dnevno...
I za nagradu nakon prohodavanja vodim je da joj probušimo uši, to će nam biti ženski izlazak - samo nas dvije, prvo bušit uši pa onda u šetnju i na sladoled.
:smajlpuneočisuza:Odlično za operaciju i sretno kod prohodavanja!