Citiraj mice prvotno napisa Vidi poruku
Prestala je jesti i u snu,probudi se i ne želi,na žlicu pojede jako malo,očajna sam,bojim se da nećemo dobro završiti....
Mice ne brini, vidim po gornjim postovima da ti beba uspije pojest 600 ml mlijeka + kasice, moj malac je jeo cca 300 ml mlijeka s rizolinom, po 50 ml maksimum u obroku i kasicu od 125ml i narasto je i nije morao na sondu. Kazem prirast je bio mizeran al je nekako narasta. Sad ima godinu, 78 cm i 8.850kg a rođen je s 2.850kg (spasilo nas kod prirasta to sta je ta prva dva mjeseca dobro jeo i dobijo 1.8kg u 2 mjeseca).Ja sam ga dojila cupkajuci u najluđim pozama koja god je palila, a izdajala se poslje još 6 mjeseci jer je rizolino nekako prolazio s mojim mlijekom, kad bi mu AD priblizila poceo bi vristat :/
Bit ce sve ok, ima gorih dana ima boljih... Moj je s 10 mjeseci imao fazu od 15 dana kad je jeo bas ono jeo sve, ja sam u šoku bila, sve super , tad sam mu uspila postepeno povecat doze obroka s tadasnjih 70ml do 160ml. I onda nakon 15 dana opet sve od pocetka, mislila sam da cu u ludnici zavrsit. Taman sam se ponadala i sve iz pocetka.