Citiraj ovca prvotno napisa Vidi poruku
Jao sad sam procitala i ovi tvoj prvi post pa sam šokirana da su ti i pedijatar i gastroenterolog rekli da doma hranis djete na sondu!?!
Po meni (laiku) si dobro postupila sta se nedas i trudis, pa to bi stvarno bilo prestrasno! Ja sam pak naisla na drugu krajnost, nasoj pedijatrici je 400g mjesecno ok prirast (za dojenu djecu) pa je ona mjesecima tolerirala mal prirast (šta je dobro jer mi ne stvara toliki presing) ali smo zato dosta kasno isli gastroenterologu,a ja sam u međuvremenu doma ludila da bi on dobio tih 300-400g. Isto smo mu davali infatrini i nedavno nam je dr. rekla za neki prašak na bazi kukuruza koji dodaje kalorijsku vrijednost obroku a ne mijenja mu strukturu ni volumen (navodno) pa se dodaje bebama u 3 , 4 obroka, čisto da znas da i to postoji.
Moj ti nije isto pio do prije mjesec ipo mozda jer nije htio nikakve boce, meni je upalilo s bocicom za uciti piti, ima silikonski gornji dio al nije ko duda, pa je pomalo naucio piti (al hoce samo vodu iz nje :D ) ili probaj na casicu (vise se priolije al vridi probat).
A sto se ljecenja tice, ja bi rado da mi neko kaze ako sam ja nesto sj...la ili nacin kako da nesto promjenim, al eto neide to tako kod nas. Stisni zube, probaj se umirit i radit na sebi da ne poludis, prosetat negi malo se maknit i tako to. Sretno
Bokić ovca,znam, misliš na Maltodekstrin.Kupila sam ja i to al dok ne napunimo 8 kg davat ću Infantrini .Što se vode tiče dajem joj na čašu i hoće al što kažeš više završi vani nego u ustima ali dobro,ja pokušavam sa onim (kršitelj koda)ovim kljunom al ona samo brusi desni u to.jedan dan je slučajno potegla i malo popila.Možda se predomisliNišta nisi sj...la.To su takva djeca.Dolazim u napast da kupim knjigu "Moje dijete ne želi jesti".Vjeruj mi već sam si zube polomila od stiskanjaI