Citiraj ovca prvotno napisa Vidi poruku
Bok, tu sam i ja, citam vas, nekidan sam i poslala post al ga ili nisam dobro poslala ili moderatori nisu ubacili.
Samo sam vam htjela napisat da su te kolicine koje vam bebice papaju vise nego dovoljne, moj bi u cjeli dan u toj dobi pojeo 5x50ml znaci maksimalnih 250-300ml mlijeka dnevno i malu vocnu kasicu od 125ml. Necu ni spominjat da to nikad nije trajalo 5 minuta ili pola sata, nego po 45min do sat. Bebaci ce vam lijepo narast a vi si probajte sacuvat zdravu glavu koliko god to tesko bilo. Kad dodu u doba da drze sami u ruci i da malo vise komuniciraju dat ce vam do znanja sto i kako dalje. Bar je moj malac meni dao i otkad sam ga "poslusala" preporodili smo se oboje.
Moja bebačka sve manje jede,sve manje spava pa mi ju je teško nahranit tako da nekad pojedemo 600ml i 500ml ne računajući gris i čokolino jer tog pojede vrlo malo.Ma mene najviše muči što nikakvu tekućinu neće piti,malo vode ako baš pola dana jede krutu hranu pa malo popije.Kupila sam joj onu dudu,čisto je dobra s obzirom na cijenu.Stavi ona nju u usta,primi za one ručkice i pljuje vodu,čaj,sok vanmalu voćnu kašicu imamo za 2x u danu i nekad i bacimo.Sve se bojim da će sve manje piti mlijeka a onda ne znam šta ću.Nema nažalost šanse ni da 50ml popije budna.Umirem već od straha i panika me hvata