Citiraj ovca prvotno napisa Vidi poruku
Iztraumatizirali (pišem s moja pa mi negde ). Gastricka ti prijeti sondom! Neznam šta bi rekla... Osim opet da ti malena ima dosta kila i da probas s hranjeenjem na zlicicu mlikom, rizolinom u budnom stanju. Vidim da misliš da ti malena ok dobiva zbog infatrinija, je on visokokalorican al to ti je 30kkal više po bocici, neš ti. Moj ga je jeo al nije baš buknuo
Jesu,ubili me u pojam,o probala sam ja već davno hraniti je na žličicu s rižolinom zagušćeno sve uredno pljune van i plače,ona mlijeko ne voli i točka,promjenila sam 3 formule,na ovom antirefluksnom smo jer mora zbog gerba.Probala sam i kravlje iako sam se bojala jaako.napravila sam 2 bočice i nudila i izabrala je formulu u budnom stanju. Sad jede nekako slično kao maleni od Milis jer joj je san plići i ne mogu joj dati više od 2,najviše 3 bočice po 150 jako malo,a ostalo su kašice na mlijeku samo što ona jede ko vrapčić 70 ml grisa je plafon,mesno povrtne kašice oko 40,u nju nekad stavim žitarice 4 vrste žita,nekad i nesretni čokolino i eto i to sve u budnom stanju i voćnu kašicu sa žitaricama to još najviše voli i nekad sa keksićima al naglašavam jako malo.No sve u svemu sretna sam da nešto pojede i imam više izbora,a ne kad je bila samo o mlijeku ovisna.To je bio užas koji si i sama prošla.Eh,da bočica je ipk nekako upalila,igra se s njom stavlja u usta,sva se ulije ali nešto i popije.