Ona uopće nije žgoljava,bar ne za sad,i nikad nije ni bila.Svi misle da ja izmišljam kad kažem da ona ne želi jesti.Jedino od mlijeka što hoće u budnom stanju je Infantrini na čašu ili žličicu.Ovo AR mlijeko nikako.Opčenito niti jedno od tih AD mlijeka nije htjela i njih neće ni na čašu ni žličicu.Još ću se malo pomučiti pa na sir i jogurt.Kašicu jedemo po 2 sata da bi pojeli recimo 100ml grisa.pomirila sam se sa time da je tako i gotovo.Nikako ne mogu uglaviti 6 obroka.Max.5 i od toga su 2x mlijeko do 4 dl. i 2 mliječne kašice,eventualno povrtna ili mesna ako stignem jer na kraju krajeva mora nekad i spavati.Drago mi je sada što sam ju hranila u snu na bočicu jer se je više ne boji.Istina je da ne želi piti mlijeko ali ni ne plače kad ju ponudim.Iz one bočice za učiti piti naučila je piti i pije čaj sve se pušiOvih dana kad je bilo vruće pila je i po 3 dl dnevno.Zbog toga sam sretna i beskrajno zahvalna jer si mi puno pomogla.
![]()

Ovih dana kad je bilo vruće pila je i po 3 dl dnevno.Zbog toga sam sretna i beskrajno zahvalna jer si mi puno pomogla.
Odgovori s citatom