Citiraj ovca prvotno napisa Vidi poruku
Meni ti je dr. Rekla 500ml dnevno mlijeka da je dosta, a dohrane oko 125g, u toj dobi. S tim da se to odnosilo većinom na moje mlijeko ne ad. Moj je pio 300 max mog mlijeka tad i da bio je zgoljav al zdrav.
Ona uopće nije žgoljava,bar ne za sad,i nikad nije ni bila.Svi misle da ja izmišljam kad kažem da ona ne želi jesti.Jedino od mlijeka što hoće u budnom stanju je Infantrini na čašu ili žličicu.Ovo AR mlijeko nikako.Opčenito niti jedno od tih AD mlijeka nije htjela i njih neće ni na čašu ni žličicu.Još ću se malo pomučiti pa na sir i jogurt.Kašicu jedemo po 2 sata da bi pojeli recimo 100ml grisa.pomirila sam se sa time da je tako i gotovo.Nikako ne mogu uglaviti 6 obroka.Max.5 i od toga su 2x mlijeko do 4 dl. i 2 mliječne kašice,eventualno povrtna ili mesna ako stignem jer na kraju krajeva mora nekad i spavati.Drago mi je sada što sam ju hranila u snu na bočicu jer se je više ne boji.Istina je da ne želi piti mlijeko ali ni ne plače kad ju ponudim.Iz one bočice za učiti piti naučila je piti i pije čaj sve se pušiOvih dana kad je bilo vruće pila je i po 3 dl dnevno.Zbog toga sam sretna i beskrajno zahvalna jer si mi puno pomogla.