Pokazuje rezultate 1 do 50 od 934

Tema: POMOĆ!!! Infantilna anoreksija? Iliti- težak na hranjenju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

cure, tek sam sad vidjela ovu temu i zapravo je moje dijete bilo vrlo slično ovima koji ne vole jesti,ali nekako nije mi nikad palo na pamet da je to problem iako su neki u okolini sugerirali da bi se trebala zabrinuti. u početku je stalno bio na sisi s minimalnim prirastom težine, zapravo je više spavao nego vukao, od drugog mjeseca nakon što je bio na rubu dehidracije sam uvela ad i nikad nije mogao popiti koliko je pisalo na bočici. znači, ako pisalo s tri mjeseca 150 ml po obroku, on bi popio najviše 70 ml i to kad je bio dobar dan. zato sam mu davala češće, hranila bi ga i svaki sat i pol po malo. toliko sam čitala da im treba da probave. po noći se gotovo do svog desetog mjeseca budio svakih sat i pol i isto tako pomalo pio mlijeko. s dohranom nije krenulo nešto posebno bolje. dok su njegovi vršnjaci jeli cijelu bočicu neke kašice ja bi bila sretna da on pojede trećinu... i opet, hranjenje svaki čas, nigdje nisam ni išla bez hrane jer sam mu davala svaka dva sata. u to vrijeme druge mame su nekad bile mirne i po 4 sata... sada ima 13 mjeseci i 9900 kg. to je skroz ok po krivulji, iako se rodio sa skoro 4 kg pa bi po tome trebao čak imati i skoro 12 kg ako se kilaža mora utrostročiti od porođajne s godinu dana. tek nedavno je prestao piti mlijeko po noći, iako mu se još zalomi i počeo je uživati u hrani. jede sve i govori njam njam ) sad već može pojesti cijelu bočicu neke kašice što je za nas veeeeliki uspjeh. mislim da je jako puno u maminom stavu, nemojte previše gledati tablice, niti davati da vas uzrujaju komentari sa strane. moje dvije prijateljice imaju nekoliko mjeseci stariju djecu od mojeg ali puno veće kilaže. nismo svi isti. bitno je da makar i po malo jedu. svaki dan žlica više i opušteno. klinci osjećaju naš stres i više nego što mislimo

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Milis, prema mojem tvoj je izjelica. sa 7 mjeseci nije ni približno jeo kao tvoj. uživaj!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

e da, još sam nešto primjetila, moj mali je s dva mjeseca imao kampilobakter, jak proljev čak s krvi. vidim da većina ove djece koja imaju problema s hranjenjem su imali neke crijevne probleme dok su bili skroz mali, moguće da ima nešto u tome.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj lola3 prvotno napisa Vidi poruku
    Milis, prema mojem tvoj je izjelica. sa 7 mjeseci nije ni približno jeo kao tvoj. uživaj!
    XXX
    Milis, tvoje dijete jede količine kakve ne pojede valjda 80% djece te dobi. Da li si svjesna toga?

Isto tako 7 mjeseci i 8200 g je odlična kilaža. Djeca koja slabije dobivaju na kilaži s godinu dana znaju imati tu kilažu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •