-
Mils, vjeruj mi da sam prolazila isto, i da je moj bio i hospitaliziran u vise navrata zbog tezine i dehidracije, i da mu je maximum mlijeka koji mu je mogao uci u usta bio 60 ml i u dobi od jedne godine. I bio je ispod trece percentile po tezini, a visinom na 75 (vizualizirano znaci kao kostur). Godinu ipo dana je bio na medicinskoj nutritivnoj hrani. Ali ono sto vam zelim reci je da ne smijete puno forsirati, da ce se s vremenom neke stvari posloziti, mozda ce poceti jesti tek u vrticu u kolektivu... Znam tocno kako vam je jer sam sve prosla, al moja briga nije puno toga promjenila... Odkad sam ja pocela biti opustenija i ugurala sebi stav u glavu:ako ces jesti-jedi, ako neces -ok- jest ces kasnije- svi smo postali zadovoljniji. Velikih rezultata i pomaka nije bilo ni s nutkanjem ni bez nutkanja. Kad je bio bolestan i mrsav bilo mi je tesko, a kad je zdrav i mrsav- ja presretna 
Ne kazem da ne brinete, naravno da se svatko brine- ali ako se iskljuce neke bolesti (kao u nasem slucaju iskljucili su celijakiju i cisticnu fibrozu)- mislim da onda ne treba cijelo djetinjstvo pretpostavit hranjenju i djecu silit da jedu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma