Pokazuje rezultate 1 do 50 od 934

Tema: POMOĆ!!! Infantilna anoreksija? Iliti- težak na hranjenju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mice ja bih ti predložila da netko nepristran promotri vašu situaciju.
    Glupo je a sad pišeš tu na formu kompletno kako izgleda jedan vaš dan od buđenja o spavanja, ali zato da je netko nepristran s vama, mogao bi ti reči i ukazati - ok tu si krivo reagirala, ili ovo si mogla drugačije,...eno razmišljati i

Kad se sami zapetljamo u taj vrtlog nejela, mislim da ne možemo trezveno razmišljati i "normalno" reagirati.

Vjerujem da več u samu pripremu jela kreneš sa strahom, a kamoli u hranjenje i beba to osjeti.
    Vjeruj mi, bila sam u sličnoj situaciji, znam što govorim.

Nekako treba maknuti fokus s te hrane.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    mice ja bih ti predložila da netko nepristran promotri vašu situaciju.
    Glupo je a sad pišeš tu na formu kompletno kako izgleda jedan vaš dan od buđenja o spavanja, ali zato da je netko nepristran s vama, mogao bi ti reči i ukazati - ok tu si krivo reagirala, ili ovo si mogla drugačije,...eno razmišljati i

Kad se sami zapetljamo u taj vrtlog nejela, mislim da ne možemo trezveno razmišljati i "normalno" reagirati.

Vjerujem da več u samu pripremu jela kreneš sa strahom, a kamoli u hranjenje i beba to osjeti.
    Vjeruj mi, bila sam u sličnoj situaciji, znam što govorim.

Nekako treba maknuti fokus s te hrane.
    Da ali kako,opet je jela kod bake.Sve je točno što kažeš i ja znam da ona sve osjeti ali si ne mogu pomoć.Zato i želim da ide u vrtić jer znam da ju tamo nitko neće molit da jede.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •