Pokazuje rezultate 1 do 50 od 934

Tema: POMOĆ!!! Infantilna anoreksija? Iliti- težak na hranjenju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mice prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako ne mislim da će završiti na sondi,objasnih ženi zašto je s nama tako.Tada NIJE postojao razlog da se hrani na sondu,niti ikad,NIKAD.To što sam ja ovdje odlučila pisati ne znači da sam jedina s tim problemom.Ima još dječice samo njihovi roditelji imaju većih problema nego ja pa ne stignu pisati o tome.Njihova će djeca u Gratz na odvikavanje od sonde,ponavljam,nisu sava djeca tvoje dijete sirius pa možeš reći bilo pa prošlo.Lako naguravaju sonde kome treba i ne treba pa onda nek svi ispaštamo,a nemaju stručni tim za odvikavanje.Drugo je kad dijete MORA biti na sondi,ne smije se umarati itd.i ima milijun drugih problema.Ja sam trebala JUČER maknuti fokus sa hrane,ali ti mi DANAS reci KAKO???????
    Kako maknuti fokus sa hrane tj.bolesti? Ako ne znas ili ne mozes sama, potrazi strucnu pomoc?
    Zasto? Zato sto dijete zasluzuje fokus na sebi , a ne na njegovoj bolesti .
    Ne znam da li razumijes , pisem opcenito . ( sto se tice mog djeteta i druge djece , ono je kronicni bolesnik i nikad nece biti zdravo . Sonda je bila samo prolazno pomagalo u njezinom stanju , nikako nesto sto bi joj obiljezilo zivot vise nego je potrebno. Nije tu u pitanju " moje dijete" , tu je u pitanju " moj stav" prema stanju i bolesti. Tj. u ovom slucaju tvoj stav prema stanju ili bolesti.).
    Posljednje uređivanje od sirius : 22.10.2013. at 06:58

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Kako maknuti fokus sa hrane tj.bolesti? Ako ne znas ili ne mozes sama, potrazi strucnu pomoc?
    Zasto? Zato sto dijete zasluzuje fokus na sebi , a ne na njegovoj bolesti .
    Ne znam da li razumijes , pisem opcenito . ( sto se tice mog djeteta i druge djece , ono je kronicni bolesnik i nikad nece biti zdravo . Sonda je bila samo prolazno pomagalo u njezinom stanju , nikako nesto sto bi joj obiljezilo zivot vise nego je potrebno. Nije tu u pitanju " moje dijete" , tu je u pitanju " moj stav" prema stanju i bolesti. Tj. u ovom slucaju tvoj stav prema stanju ili bolesti.).
    Hvala ti Sirius hvala bogu sasvim zdravo osim poremećaja u prehrani,kad sam tražila pomoć na "pravom mjestu" nisam je dobila.Sve su nas mame poslali psihiću i psihićka nam je rekla da dobro postupamo.E pa ja sad zaista ne znam koji su to stručnjaci koji bi pomogli,uz dužno poštovanje i njima i njihovoj stručnosti i objašnjenju:"Ona je takvo dijete,borite se kako znate i umijete" To znam i sama.Ne bi se uopće povlačila ovdje po forumu da sam išta pametnog čula.Zato je "moj stav" drugačiji od "tvog stava".To što idemo na fizikalnu i učimo puzati i da stignemo svoje vršnjake u motorici ne smatram bolešću.
    Posljednje uređivanje od mice : 22.10.2013. at 12:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •