Pokazuje rezultate 1 do 50 od 934

Tema: POMOĆ!!! Infantilna anoreksija? Iliti- težak na hranjenju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

5 žličica je puno, nikako nije malo, nikako, ako dijete ima neki povrat kiseline ili sl normalno je da ne jede puno količinski.
    Pazi samo da u poslijepodnevnim satima ne jede voćne kašice, radije neko povrće ili kruh i sl.
    Moja je skoro samo dojil do prve godine. kašice su bile igra, nikad nismo brojili.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    5 žličica je puno, nikako nije malo, nikako, ako dijete ima neki povrat kiseline ili sl normalno je da ne jede puno količinski.
    Pazi samo da u poslijepodnevnim satima ne jede voćne kašice, radije neko povrće ili kruh i sl.
    Moja je skoro samo dojil do prve godine. kašice su bile igra, nikad nismo brojili.
    Je dosta s obzirom na mlijeko,o pazim itekako kad koliko i što jede i nikako kisele kašice,ne voda odmah nakon krutog obroka jer sve povrati itd.Nažalost i sama imam gerb pa znam ili čak na sreću jer znam kako joj pomoći.Hvala ti okavjerojatno ni ja ne bi brojala al u bolnici vas natjeraju svašta,kontroliraju koliko je ispovraćala,važu ispovraćane pelene,tjeraju da natačete u dijete koliko je ispovraćalo,ma užas.Bit će bolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •