Pokazuje rezultate 1 do 50 od 934

Tema: POMOĆ!!! Infantilna anoreksija? Iliti- težak na hranjenju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pozdrav,vidim da nikog više nema.To mi je drago.Problemi su nestali znači.Mi smo bili imali smo temp 40,začepljen nos pa nije uopće jela mlijeko u snu jer nije mogla.Svako zlo za neko dobro.Zato je pokazala kad je gladna i jela kašice i pila vodu.Jučer je jela mesnu štrucu na jednoj fešti,zjevala ko luda.Želim se svima zahvaliti naročito Ovci i Anemoni jer su mi njihivi savjeti najviše pomogli.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj mice prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,vidim da nikog više nema.To mi je drago.Problemi su nestali znači.Mi smo bili imali smo temp 40,začepljen nos pa nije uopće jela mlijeko u snu jer nije mogla.Svako zlo za neko dobro.Zato je pokazala kad je gladna i jela kašice i pila vodu.Jučer je jela mesnu štrucu na jednoj fešti,zjevala ko luda.Želim se svima zahvaliti naročito Ovci i Anemoni jer su mi njihivi savjeti najviše pomogli.
    Nebi vjerovala koliko sam sretna zbog vas, valjda jer znam koje su to muke bile i PROŠLE. Super super i dobar tek

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ovca prvotno napisa Vidi poruku
    Nebi vjerovala koliko sam sretna zbog vas, valjda jer znam koje su to muke bile i PROŠLE. Super super i dobar tek
    Znam da jesi ,ne da valjda znaš nego zaista znaš,ali ona i dalje ne voli mlijeko no s obzirom da ima skoro 11mj.ni ne sekiram se,dam joj kašice sa sirom,jogurtom i koje mlijeko u snu sad kad je ozdravila.Uskoro ću na posao pa neću ni to.Ako oni alergični na mlijeko prežive i ona će.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bas sam krenila čitat knjigu Beba vođa dohrane, dobra je, piše sve ono do cega smo mi došle same od sebe, beba pita, trazi i sama jede KOMAD HRANE ne kasice... samo što bas zvuči idilično i super primjenivo na bebe koje zele dojit (ili pit mlijeko).
    A vidis mi smo uspijele i s "tesko hranjivim" doc do toga da im prepustimo sve (aj aj skoro sve ), ritam, kolicinu, kontrolu. Mogu ti rec da sam ponosna na nas
    Posljednje uređivanje od ovca : 03.12.2013. at 22:29

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ovca prvotno napisa Vidi poruku
    Bas sam krenila čitat knjigu Beba vođa dohrane, dobra je, piše sve ono do cega smo mi došle same od sebe, beba pita, trazi i sama jede KOMAD HRANE ne kasice... samo što bas zvuči idilično i super primjenivo na bebe koje zele dojit (ili pit mlijeko).
    A vidis mi smo uspijele i s "tesko hranjivim" doc do toga da im prepustimo sve (aj aj skoro sve ), ritam, kolicinu, kontrolu. Mogu ti rec da sam ponosna na nas
    Uf,sve ok.al ja za 2mj.na posao.I ja sam smo me muči još to mlijeko.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •