Stranica 11 od 19 PrviPrvi ... 910111213 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 934

Tema: POMOĆ!!! Infantilna anoreksija? Iliti- težak na hranjenju?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jesi li pitala kad sam napisala hire da je moja klinka namazala sestre s pregomin a ko im kriv imali su dovoljno mog mlijeka da joj daju i dolazila sam u bolnicu,pametni su se pravili kad mi nisu dali da cijeli vrijeme budem s njom nego samo povremeno. I na kraju na jednom testu skoro dve i pol godine kasnije ispalo da je i na to alergična ali bar jedna dobra priče je da smo se riješili i pregomina i dermatitisa kako brzo po tom testu.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.06.2020. at 17:57

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Vidla sam na prijasnjim postovima da si pricala da je mala sestri s pregominom namazala kosu.s cim si ti onda hranila svoje klince,do kad ste muku mucili s hranjenjem?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Klinka je posle te seanse cicala a ja sam bila od njenih četiri mjeseca na dijeti.s skoro šest je počela jesti povrće žgsnce rižu voće,brz svojih alergena. Ona je bila najteža od svih mojih s godinu dana i sad je poveća,s godinu je bila malo više od 9 kila,dečki su bili 8 .3 i 8.1. . S time da je veliki sve jel,mali ima puno alergena i sad s deset godina pa masu tog ne jede.

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Kod nas cica ne dolazi u obzir posto nemam mlijeka,valjda bude i moja jednog dana pocela jesti.mozes mi objasniti koja je razlika izmedu poremećaj hranjenja i tezak na hranjenju.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj veliki je bio težak na hranjunju,

a točno kaj je poremečaj hranjenja ne znam, mi ga nismo imali bar tako mislim

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

A mi imamo pa neznam koja je razlika.svap takva djeca pocnu jesti jelda?bas sam danas razgovarala sa dvije mapme pred skolom jedna curica ide u 4.razred pa jede sapmo 5 vrsta namjernica i prije mjesec dana je probala juh samo vodu koja se mora procjediti da nema ni malu komadic necega unutra,a druga sad 8 razred je sa 4 mjeseca isto odbijala mlijeko pa je od 4.do 6.mjeseca zivjela na niksanoj hrenovki sa vodom i dobivala po 300 grama mjesecno.pa si mislim nismo mi tak lose na cijelu situaciju.ko zna mozda je zamrzila mlijeko zbog svih bolesti koje je imala,a i valjda zbog mojeg straha,nervoze ko zna cega.jedino kaj me tjesi kaj se imam kome pojadati i kaj nisam sama u tome a vidim da vas jos ima.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I ja sam od onih koji ne podnose i ne piju mlijeko. Nisam kao dijete, a ni danas. Jedem sir, jogurt, vrhnje.

Ja svojoj djeci nisam inzistirala na mlijeku, no dojili su isključivo do 6mj i uz dohranu do 15mj. Nakon toga mlijeko nisam nudila, iako oni ga vole i piju. Ja ne želim da to budu neke veće količine ni često. Ne smatram ga nužnim i tako zdravim u prehrani .
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.06.2020. at 19:55

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Do godinu dana je mlijeko glavno za djecu ako smo sad izdrzale 5 mjeseci onda bumo jos 3,4 mjeseca tak gurale jer sa 8,9mj vec mogu svj.sir,vrhnje,jogurt a to je po mom sve mlijeko.bude polako sve doslo na svoje,e i da se pohvalim u pola 19 se probudila sama jer joj je bilo vrijeme za jesti i pojela je 100ml mlijeka (sa pola neoketove mjerice kukuruznih pah.)na zlicu za pola sata,a za nas je to veliki napredak.razgovor pomaze mozda je stvarno moj stres jos dodatno zakomplicirao stvar.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Antonija, ovako kako si krenula, ti ces zavrsiti vise nego poluluda zbog brige, a dijete ce imati dugorocne posljedice tvoje borbe s njenom hranom.

Opet cu reci, uz naglasak da imam svu slobodu jer ne moram imati posla ni sa kakvim strucnjacima u Klaicevoj: dijete nije dobilo adekvatnu obradu, odnosno nisu uzete u obzir cinjenice koje su, vise nego vjerojatno, utjecale na gubitak na tezini, za pocetak. Zatim nisu uzeli u obzir kompleksnu obiteljsku anamnezu.

Nisu, zatim, testirali dijete na alergije. Razumijem da to nije praksa u Hrvatskoj, ali mozes i moras traziti, ako postoji sumnja. Alergija na protein kravljeg mlijeka je samo jedna od milijun potencijalnih alergija i nije, ni priblizno, jedan jedini moguci uzrok problema kod beba i male djece. Pokazivanje prstom na protein kravljeg mlijeka je nekakav moderni trend pa su svi s problemima (stvarnim i izmisljenim) automatski alergicni na bas to pa ljudi izvode bijesne gliste u devedeset posto slucajeva. Ono sto se cesto dogadja je da, nakon sto uspiju nagovoriti nekoga da izvadi IgE na PKM, antitijela nema pa se, kao sto vidis, lijepe dijagnoze psihosomatskog spektra na bebu od nekoliko mjeseci.

Tvoje dijete moze, a i ne mora, biti alergicno na nesto drugo.

Moze, a i ne mora, imati refluks. Nije ga lako dijagnosticirati, ali isto tako se ne umire od lijeka protiv refluksa ako ih slucajno prepisu, a refluksa zapravo nema. Mogla bi jedino profitirati od isprobavanja: ako donesu poboljsanje, bit ce da je bio refluks. Ako se nista ne dogodi, prestat cete uzimati lijek i gotovo. Bar ces znati da si probala nesto jednostavno i puno lakse za tvoju psihu, a i djetetovo buduce hranjenje.

Nisi, opet, napisala kako je dijete napredovalo po mjesecima. Beba koja ne jede gubi na tezini. Starije dijete koje ne jede je sasvim drugi par rukavica jer moze birati na posve drugaciji nacin i moze napredovati drugacije od bebe. Tvoje dijete raste i napreduje, dakle unosi hranu.

Jedino sto ne napreduje u pravom smjeru je tvoj odnos prema njenom hranjenju. Zapela si za nekakvu dijagnozu koja nema smisla, nazalost, a i ocekivanja ti nisu nimalo realna. Vidim da si radila sa strucnjacima, ali nije svaki strucnjak dobar u poslu koji radi. Uz to, svaki strucnjak, bio dobar ili ne, nije kompatibilan za rad sa svakim pacijentom, klijentom, kupcem.... kime god.

Izludit ces ovako, stvarajuci probleme gdje ih nema, a pokrivajuci oci tamo gdje problemi vriste.

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Ne da cu izludit nego vec jesam.rodena je sa3420,sa tri tjedna je imala 4100,pa pala na 3890 u bolnici se vratila na 4100, i dobila jos 200grama znaci 4300,2,5mj 5200,3,5mj 5700,4,5 mj 6900,5mj 7460.

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Kome da se obratim za lijek za refluks?

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

I kako se tocno refluks dijagnosticira???

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Antonija0601 prvotno napisa Vidi poruku
    I kako se tocno refluks dijagnosticira???
    Uzmeš uputnicu za dječju bolnicu Srebrnjak. Teško mi je s mobitela staviti link, pa budem s računala kad uhvatim vremena.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne da cu izludit nego vec jesam.rodena je sa3420,sa tri tjedna je imala 4100,pa pala na 3890 u bolnici se vratila na 4100, i dobila jos 200grama znaci 4300,2,5mj 5200,3,5mj 5700,4,5 mj 6900,5mj 7460.
    Prema ovim tezinama, jedini problem je ovaj pad nakon tri tjedna. Ako se to ikako poklapa s periodom bolesti, dijete nema apsolutno nikakav problem s dobivanjem na tezini.

Ne znam imas li ti s kim razgovarati. O sebi, ne o njoj. Ponekad se trauma vezana uz bolest djeteta pokazuje na raznorazne nacine koji vise s djetetom veze nemaju.

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Ne bolest se nepoklapa s padom na tezini,ona dobiva na kilazi i to super jer ja sjedim s njom po sat vremena da joj dam 100ml mlijeka,to sam i ja mislila da je mozda problem u meni da ja ludim al kad je opet zavrsila u klajicevoj na sondi mirne duse mogu reci da problem nije u meni,daleko od toga da i moja nervoza,strah pridonose njezinom hranjenju.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Potrazi pomoc, za sebe. Ako ti nisi ok, ne moze ni nitko drugi biti ok, tko ovisi o tebi.

Kad je zavrsila na sondi? Zbog cega?

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Prije 2mjeseca jer je odbijala jelo a ja ju nisam znala,mogla nahraniti ni sestre u klajicevoj ju nisu nikak mogle nahraniti a pokusavale su svikak cak su ju hranile sa zlicom i poslije zlice ji dale dudu varalicu da proguta mlijeko pa nista sve redom odbila,a taj perijod je bila zdrava.ja razumjem da s tvog stajalista izgleda da je problem u meni,a zasto onda kad dobi svoje zute minute ne jede ni meni,ni u bolnici.pa da je problem u meni jela bi nekome drugome.velis da sam zapela za neku dijagnozu,nisam samo se jadam i trazim malo razumljevanja,dijagnozu nisam dala ja nego doktorica,zato sam i pocela tu pisati jer ima jako puno slicnosti sa nama.da se razumjemo moja ne odbija svu hranu moja odbija samo mlijeko,a za sad ji to mora biti glavna hrana.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne znam je li pomaze ako ti kazem da mi je zao sto se mucite, vise ti nego dijete.

Ali ako ne trazis rjesenje problema, vec se samo zelis jadati, onda ti nazalost stvarno ne mogu pomoci. Nadam se da cete nekako izgurati do godine dana, ako je to cilj kojeg jedva cekas vidjeti.

Ja bih ipak trazila rjesenje, da sam na tvom mjestu. Dijete od pet mjeseci mora imati fizicki razlog zbog kojeg odbija samo jednu jedinu namirnicu, osim ako joj je hranjenje mlijekom ostavilo takvu traumu da ga nikako vise ne moze smisliti. I to je mogucnost, zapravo, kao sto postoji i strajk dojenja.

Ne mislim da je problem U tebi, vec da bi ti pomoglo da potrazis pomoc.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jesi iz Zagreba? Da odeš negdje privatno po drugo mišljenje? Meni je dobra bila gastro dr u Poliklinici Helena

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Većina gastro dr iz Helene su zapravo iz klsićeve

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Uzmeš uputnicu za dječju bolnicu Srebrnjak. Teško mi je s mobitela staviti link, pa budem s računala kad uhvatim vremena.
    Evo - ovdje možeš potražiti pomoć:

https://www.bolnica-srebrnjak.hr/ind...lske-i-skolske

https://www.bolnica-srebrnjak.hr/ima.../upute_ger.pdf

Ne znam je li to pravo mjesto. Srebrnjak je specijalizirana bolnica, a oni liječe refluks kad za posljedice ima smetnje disanja. Kako god bilo - možeš ih pitati.

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Nisam iz Zagreba,iatina je da je njeno nejedenje mene potpuno unistilo i da se vrtimo iz obroka u obrok,bila je po bolnicama nebi onda oni nest uocili da joj je.u nasoj pedijatriji sam dosla na los glas jer me sve zanimalo i post ne razumjem njihove strucne izraze sam trazila da mi objasne a post su kod nas nesposobni doktori puko mi je film pa sam bila i neugodna,nebi to ponovila u klajicevoj postio je to specjalna bolnica za djecu.a kaj mi drugo preostaje?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja iskustva s gastro odjelom u Klaicevoj su jako pozitivna. Bili smo na par pretraga, zbog nekih je hospitaliziran na dan-dva.

Moje misljenje je, koje ponavljam, ako si dobila smjernice onda znas sto ti je raditi s svojim dijetetom. Da je to mucan proces, je. da je to tesko gledati, je.

Koliko cesto imate kontrole?

Mislim da sve strahove i sve probleme mozes s njima podijeliti.

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Kontrole imamo svaki mjesec 27.,28.,i ja za sad imam pozitivna iskustva kako s doktorima tako sa sestrama.sad bude to lose zvucalo al i ja bi da imam refluk,alergiju il neku drugu dijagnozu pa da znam na cemu sam al kad je ona zdravo djete po misljenju gastra,kad smo bili na ekagu srca ja sam se nadal da mozda je to u pitanju pa da dobimo ljekove i da ozdravi al kad nije,ni sama vise neznam kaj da radim sa potpuno zdravim djetetom koje nece jesti i to naj vazniju namjernicu za svoj rast.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Za utvrdjivanje probelma koje ti nabrajas treba neko vrijeme.
    za refluks da ga utvrde kod nas je trebala 24 satna pHmetrija, za alergiju testovi. nisam sigurna kad se ti testovi mogu provesti.

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Jedino po cemu se ona uklapa za refluks jedbijanje mlijeka,cesto stucanje,bljucanje koje smrdi,povremeno povracanje i to je sve ni sama neznam dal bi to bio refluks ili ne jer sva djeca bljucaju i stucaju.to sam i rekla sad gastricki kad smo bili na kontroli pa veli da nije,da joj opet ponovim i da sama trazim test za refluks?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Moja iskustva s gastro odjelom u Klaicevoj su jako pozitivna. Bili smo na par pretraga, zbog nekih je hospitaliziran na dan-dva.

Moje misljenje je, koje ponavljam, ako si dobila smjernice onda znas sto ti je raditi s svojim dijetetom. Da je to mucan proces, je. da je to tesko gledati, je.

Koliko cesto imate kontrole?

Mislim da sve strahove i sve probleme mozes s njima podijeliti.
    Slazem se sa Spajalicom. Doktori su ti dali smjernice, ti ih se drzis, i dijete sad dobro napreduje. I to je najvaznije. A pije li cisto mlijeko ili mlijeko sa zlicom (dvi, tri...) nekih pahuljica, zaista nije bitno. Kako budete isli naprijed, i smjernice ce se mijenjat i vjerujem da ce s vremenom hranjenje bit sve manja muka. Mogu mislit kolika je to trauma i koliki ti je jos stres. Ali kako ona nastavi napredovat, tako ces se ti i bolje osjecat. Takve stvari ne prolaze preko noci, ni njen pristup hrani, ni tvoj osjecaj. Polako... i uz potporu doktora dok je potrebna.

Ko zna zasto tocno curica nece mlijeko... moj najstariji je nekih mjesec-dva sisao iskljucivo u snu (oko dva miseca starosti), budan ni primirisat dojku, vristanje, bijes, a u snu navali. Prije i poslije toga sasvim normalno. Koji mi je to bio stres shvatila sam tek s dva mladja koja takvo nesto nisu ponovila.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moja mama je rekla da sam ja mlijeko pila samo u snu, žmirećki, nisam smjela vidjeti ništa bijelo u bočici. Ili je stavila kakao, pa ono, bilo je u boji
    Ima svakakve djece

Mislim, evo ja sam jedan dan čekala da moj sam kaže da bi jeo i da je gladan. Jeo u vrtiću oko podneva. U 20 sati mi je tek rekao da bi on nešto jeo. Mene isto to tjera na očaj, kako možeš tako dugo ne biti gladan, a pojeo si par žlica variva u vrtiću.
    Ja čekam pubertet da se projede

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj najstariji je poceo govorit da je gladan tek nedavno sa osam godina... njega to jednostavno ne zanima. Za razliku od ova dva mladja koja samo gledaju sto bi pojeli :D

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Ti pubertet,a ja navrsenu godinu dana.stres je uzasan kad djete ne jede,smjernica koje su mi dali se drzim i za sad nam ide jako dobro kilaza nam je krasna i svi su zadovoljni od gastra u klajicevoj,nutricioniste,nase pedijatrice pa cak i mene.tu i tam bi htjela da sama trazi jesti da vice ko sva gladna djeca al nist od toga i da pije mlijeko iz bocice pa opet nist od toga,mlijeko jede na zlicu s tim da ja masem s igrackama iznad njene glave il pustam pjesmice na mobu da zaboravi da otvara usta i guta al sve u svemu pojede a to je naj bitnije.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jedino po cemu se ona uklapa za refluks jedbijanje mlijeka,cesto stucanje,bljucanje koje smrdi,povremeno povracanje i to je sve ni sama neznam dal bi to bio refluks ili ne jer sva djeca bljucaju i stucaju.to sam i rekla sad gastricki kad smo bili na kontroli pa veli da nije,da joj opet ponovim i da sama trazim test za refluks?
    u razgovoru joj mozes ponoviti ali da ti trazis test ne znam. valjda gastroenterolozi znaju sta tebaju raditi. ja ne znam. njima prepustam odluku.
    Informiram se i pitam ih, ali osobno ne trazim takve dijagnosticke metode.
    npr. 24satna pHmetrija traje 24 sata. djeca su hospitalizirana za to vrijeme. treba sodu staviti dijetetu u zeludac preko nosa. dijete ide na rentgen da se provjeri polozaj sonde itd.... da li je to metoda koji se radi tako maloj djeci ne znam.

Ti pubertet,a ja navrsenu godinu dana.stres je uzasan kad djete ne jede,smjernica koje su mi dali se drzim i za sad nam ide jako dobro kilaza nam je krasna i svi su zadovoljni od gastra u klajicevoj,nutricioniste,nase pedijatrice pa cak i mene.tu i tam bi htjela da sama trazi jesti da vice ko sva gladna djeca al nist od toga i da pije mlijeko iz bocice pa opet nist od toga,mlijeko jede na zlicu s tim da ja masem s igrackama iznad njene glave il pustam pjesmice na mobu da zaboravi da otvara usta i guta al sve u svemu pojede a to je naj bitnije.
    OK svi se zadovoljni napretkom djeteta. pa u cemu je problem. sto ti brze prihvatis da imas dijete nejedaca lakse ce ti biti. moja kcer je znala zaspati odmah cim bi vidjela da se sprema hrana. samo da ne mora jesti
    Posljednje uređivanje od spajalica : 19.06.2020. at 13:21

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Nije problem za sad u nicemu,pa pokusavam se priviknuti da imam takvo djete valjda samo trazim jos nekoga s takvim iskustvima da znam da nisam jedina s takvim problemima.i sad tek vidim da nas ima puno,ako ste sve vi izdrzale onda budem i ja isto tako ako su vasi klinci izrasli i zdravi onda bude i moja.puno mi pomaze razgovor s nekim ko je to prozivjel i zna kakav je to stres ako nista drugo bar da se i ja malo opustim i uzivam u svom djetetu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja bih rekla da postoji velika vjerojatnost da je u pitanju refluks, ali i tome treba ustanoviti uzrok.

Da, traži pregled kod dječjeg gastroenterologa. Ako je u pitanju alergija, prilagodba prehrane može sve riješiti. Ako je u pitanju nešto drugo - vidjet ćeš što će reći. Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Peterilin dijete je pod kontrolom gastroenterologa u Klaicevoj i ide na kontrole na mjesecnoj bazi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

E i ja sam mislila da deca jedva čekaju da zjevnu za hranu imala sam par takvih obrazaca u familiji ali i drugačijih,ali opet se iznenadila da moj nije takav
    S imala sam lijepu brošuru gdi teta hrani svog malca a ovaj široko otvara usta . Uvijek se sjetim te slike

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Da ja sam imala dvije koje siroko otvaraju usta a ova naj manja ne sokirala dokraja a sta ces zivot je takav.smije li beba od 5 mj papati puding od vanilije? Starija seka ji je malo dala a ova zjevala za jos.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Antonija znas i sama sto su ti rekli da dijete smije jesti. jesu li spomenuli puding? za petomjesecno dijete

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Ne nisu pogotovo ne puding od vanilije sa kravljim mlijekom.zato i pitam dal se moze kaj loseg desiti ako joj ga dam umjesto jednog mlijecnog obroka.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Teoretski možeš napraviti doma,kupovni nije nikako za takvo dijete
    Ali opet koja razlika ak jede žgance rjeđe,radije svima napravi žgance a njoj razrijedi
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.06.2020. at 14:56

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Mislis da joj napravim puding od vanilije sa neocetom?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne, misli da napravis palentu na mlijeku koje koristis za dijete.

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Budem probala joj tak dati oko 19 palentu da vidim reakciju kak bu to gospodici odgovaralo.zanimljivo je da joj mlijeko u rucku ne smeta,danas je opet jela krumpiric s mrkvom,mlijekom,rizinim pah da je malo gusce i uljem i to je ispalo nesta manje od 300ml i pojela je sve.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod nas se refluks ne dijagnosticira invazivno ako simptomi odgovaraju. Propisuju lijek koji nema neke osobite nuspojave (prakticki su nikakve) i ako pomogne, problem je rijesen. Kod vecine malih beba, refluks prestaje u drugoj polovici prve godine. Ako ne pomaze lijek, a simptomi dalje traju, onda se radi ova pretraga koju spominje Spajalica.

Alergoloske testove se moze raditi na bilo kome, bilo koje dobi, ali vjerujem da ces to tesko dobiti od bilo koga. Iz iskustva roditelja u Rodinoj SOS grupi za dojenje, cija djeca imaju potencijalne (ili stvarne) probleme s alergijama, nazalost u Hrvatskoj podrske nema, a niti kvalitetne obrade.

Imam mogucnost direktne usporedbe s tudjim iskustvima, s obzirom da su moji oboje alergicari. Stariji je dijagnosticiran s 20 mjeseci, a druga cim je pocela dohrana. Njena dohrana i prehrana u prve tri godine zivota su bili u najmanju ruku zanimljivi, s obzirom na hranu koju (ni)je smjela jesti.

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Samo da javim palenta je prosla cisto ok_e.uvezi refluksa na kontroli budem jos jedanput ponovila gastrici simtome pa bumo vidli kaj bu rekla

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Dosla mi je prijateljica na kavu i kroz razgovor smo dosle na to da njena mala sad 3 razred sa 6mj je pila samo 210ml mlijeka na dan ostalo je bila juhica,voće itd.nije li to djetetu prmalo mlijeka,pitam jer ni sama vise nisam sigurna u nist?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Antonija brojke nisu tu da bi oh slijepo pratili. Ako je ta djevojcica sad treci osnovne imas zivi primjer da ce i tvoje dijete vjerojatno biti OK.
    Gledaj tako.
    Ti bi sad da mi analiziramo dijete loje nikad vidjeli nismo na osnovu informacije da je sad 3 osnovne i da je sa 6 mjeseci pilo 210 ml mlijeka.

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Znam,al kad svi govore da do 1god treba 500ml mlijeka.nikad nisam imala takvih problema starije obozavaju mlijeko i jos sad popiju po 1l mlijeka dnevno plus svu ostalu hranu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moja kcer je bila alergicna na mlijeko. Kravlje. Probala je komad sira s oko 7 mjeseci i tad smo otkrili da nesto ne valja. Dijagnoza je nastupila ubrzo nakon toga, za sve alergije koje je imala ili ima jos i sad. Prerasla je alergiju na mlijeko s oko 3 godine, ali mlijeko jos nije popila jer joj se gadi. Da smo mjerili unos mlijeka ili bilo koje hrane u mililitrima, sigurno bismo svi bili prolupali jer je godinama zivjela na piletini, brokuli, vocu, tjestenini, izuzetno skupom kruhu i jos ponekim biranim povrckama.

Ako su ti rekli sto da jede, neka jede tako kako su ti rekli. Ali pusti te brojke

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Da trebala bi prestati gledati u brojke,kakvo mlijeko je onda tvoja klinka pila?

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Keea na sta je sve tvoja kcer alergicna i kakve je simtome imala na alergene,dal je imala osip,povracanje ili?

Stranica 11 od 19 PrviPrvi ... 910111213 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •