Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: kako oprat frizider bez da ga istekam iz struje?

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno kako oprat frizider bez da ga istekam iz struje?

htjela bi oprat frizider iznutra, ali samo onaj dio sto je bas frizider, ne da mi se odmrzavat ledenik.

kak da to izvedem a da ne istekam friz iz struje? (ak ga istekam otopit ce mi se sve u ledeniku.) jel mogu jednostavno drzat vrata otvorena tih pol sata ili ce to nekako naskodit frizideru (ili ce me mozda ubit struja)?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ga samo isključim, do utičnice i ovako i onako ne mogu doći - hladnjak je ugradbeni

koliko se sjećam u uputama mi piše da dio zamrzivača čuva hladnoću (temperaturu) cca 2-3 sata nakon gašenja ... možda čak i duže ...

Ipak su mislili na nestanak struje i sl. Kod mene često nestane struje - sve bi mi se odmrzlo, ali nije nikada ništa ...

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tek sad sam skuzila da sam blentavica koja je bez razmisljanja drzala vrata otvorena.
    uglavnom ne mislim da sam blentava jer sam ih drzala otvorenima, vec zato jer nisam ni pomislila na posljedice.
    još za kraj....ja ih uvijek drzim otvorenima bez da iskljucim iz struje i nikad se ledenica nije prenatrpala ledom.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vrijeska zar nije 24 sata :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    vrijeska zar nije 24 sata :?
    možda
    kažem da se ne sjećam

kada ga čistim, počistim u kratkom roku pa nisam provjeravala trajnost

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ne bi ni meni palo na pamet razmisljat o takvim stvarima, al frizider nije moj (podstanari smo) pa ga bas ne bi pokvarila da onda moram kupovat novi. sad ste mi umirile strahove, idem se bacit na ribanje

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

samo nemoj grebat led nožem....

tako je mm harakirirao tuđi frižider

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja led otopim sušilom za kosu tako da sam brzo gotova, a nema struganja i grebanja. Zamrzivač od 400 l bio opran i ponovno pun za 30 minuta, tako da se nije stiglo ništa ni pomisliti odmrzavati. Kod frižidera je ista situacija, samo treba paziti da voda ne kapne na fen. Nakon brisanja s deterđentom i ispiranja još ga prebrišem s malo vedo u koju je dodano alkoholnog octa, to je dobro za potpunu dezinfekciju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa
    Ja led otopim sušilom za kosu tako da sam brzo gotova, a nema struganja i grebanja. Zamrzivač od 400 l bio opran i ponovno pun za 30 minuta, tako da se nije stiglo ništa ni pomisliti odmrzavati. Kod frižidera je ista situacija, samo treba paziti da voda ne kapne na fen. Nakon brisanja s deterđentom i ispiranja još ga prebrišem s malo vedo u koju je dodano alkoholnog octa, to je dobro za potpunu dezinfekciju.
    baš se ne bih s fenom igrala blizu vode

bolje je staviti npr. drvenu dasku za rezanje i na nju lonac vruće vode na jednu policu zamrzivača
    tako će se zamrzivač brže odmrznuti

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

kod mene nije bilo leda, tako da nije bilo potrebe za agresivnim intervencijama... samo neki lagani snjezak se nahvatao odostraga, skinula sam ga krpom bez ikakvih problema.

uglavnom, operacija "frizider" zavrsena s uspjehom!

hvala svima na savjetima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •