-
Neće izdojiti do kraja :-(
...već nam treći tjedan traje ova priča. Dok curi - odlično, učinkovito siše, kad smaže malo više od pola, počne se vrtiti, okreće glavi, hvata i pljuje nekoliko puta i onda počne plač dok ga god ne prebacim na drugu dojku.
Mislila sam da odbija samo desnu (jer je manja i slabije protočna) ali vidim da je i s lijevom isto (s tim što nju brže i lakše doji).
Hoće li mi se tako smanjiti količina mlijeka?
Ima li tko sličan problem? Zašto? Jel moguće da mu smeta masno mlijeko, da je žedniji?
-
Možda mu je teže vući? Jesi li pokušala s kompresijama?
-
...jesam! Plače čim prihvati dojku, kad jednom odustane!
U skokovima je vukao doslovno na prazno, i bio je tako strpljiv, čak sam se čudila što nije ni nervozan, a nije bilo mlijeka... a sad osjetim da još ima a on neće...
Znalo se dogoditi da ga prebacim na drugu, kad počne plakati, pa ga opet vratim na onu prvu kad isto odreagira
-
Možda je stvarno žedniji....
Jedino mi pada na pamet da s kompresijom startaš već kad osjetiš da je poluprazna, a prije nego se on pobuni.
-
Osoblje foruma
pa da mozda je samo zedan. sjecam se da je fran nekad imao foru povuci dva-triput iz jedne cike pa dva-tri put iz druge, i tako pol sata s jedne na drugu. doduše to je bilo ljeto (osmi mjesec).
-
...možda je stvarno žedan. Ali baš svaki podoj?
Ma ne smeta to meni, samo se bojim da ne ostanem bez mlijeka, ili to nema veze, on opet izdoji koliko mu treba, a na težini mu ne fali
-
A. nikad nije izdojio do kraja, iako je nekad sisao po sat vremena, nekad po 4-5 min. Ali nije ni tražio drugu siku. Osim jedno vrijeme kad mu je baš desna odgovarala. Ako mi se činilo da je baš kratko sisao na jednoj, u sljedećem podoju davala sam mu opet tu. Budući da je često sisao, nisam imala problem sa stvaranjem kvrga (osim u 2-3 navrata). Nisam se brinula jer sam osjetila da su dojke pune, a on je naočigled napredovao.
Ako kod tebe to traje već 3 tj., a on i dalje dobro napreduje, mislim da nema razloga za brigu. Probaj mu jedino dati tu istu siku,ali u položaju nogom. lopte (to je kod nas palilo kad je štrajkao lijevu!).
To je moje iskustvo, a savjetnice ti mogu dati i neki stručan savjet.
-
Hvala ti odra! Isprobavamo položaje... Sve mi se više čini da počinje odbijati desnu
-
Podižem malo... ako ima koja savjetnica možda nešto mi savjetovati
-
-
Hvala ti apri
naravno da mogu izdržati. Samo sam se bojala da se količina tako ne smanji. Sad si me smirila. Ma K. je jedna divna i dobra bebica. Interesantno je što ne sisa ništa češće nego prije. Čak mi je počeo odbijati (jučer prvi put u životu) kad sam mu ponudila, a prije je uvijek klopao kad god mu dam... Prođe tri, četiri sata, noću najčešće do 5 ništa, pa mi već pomalo fali... Idem proučavati štrajkove, hvala još jednom!!!
-
I da... nisam rekla da mi već tjednima sike izgledaju supić (mislim osjećam da ima dovoljno mlijeka) izgleda smo prošli one početničke krize kad je sisao na prazno, jako sam sretna :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma