Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
Meni nije bila nesto. Nikad nam to nije dovoljno sladoleda. MIslim da nisam dobra za procjenu vrijednosti toga.
Meni je islo na zivce to sto kad ti se sladoled stisne, moras ga brzinom svjetlosti i vjestinom mastera Yode prebaciti u neku drugu posudu jer ne moze ostati u posudi od aparata - previse se zaledi. Onda njezno moras oprati posudu koja se i dalje cijelo vrijeme ledi. I onda moras imati dovoljno mjesta u škrinji da ju ponovo stavis na zamrzavanje.
Uglavnom, ako ti se da zafrkavati mozes proizvesti savrsen sladoled.
kupili smo na kraju taj aparat iz lidla
eh, sad mi je jasno zašto spominješ vještinu mastera Yode
prva tura je otišla u smeće jer sam ja lijepo ubacila smjesu pa polako namjestila poklopac da bi skužila da se metlica ne može okretati jer se već sve previše smrznulo. dakle, smjesu treba ubaciti kroz otvor dok aparat radi. traljava kakva jesam napravim takav svinjac da me polako prolazi entuzijazam. posuda je već 5 dana u smrzavanju, nikako da napravim sladoled