Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 125

Tema: Plin, računi i sl???

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jel radi u Holdingu onaj šalter za plin?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Osposobili su aplikaciju

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

edit: kriva tema
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 30.10.2024. at 10:53

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I eto mene srećkovića mejlala papire i uhovor u ZG plinaru, oni se nisu povratno nikad javili ni mejlom ni poštom.
    I eto jučer mi stigli papiri od Međimurje plina , i susjedi iznad isto
    Kak ste vi prošli?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 06.11.2024. at 09:55

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Slala sam im emailom, skenirala potpis, vratila skenirano emailom, nekaj su mi odg na email i nedavno uplatnica na email da su sretni što sam ih odabrala.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    I eto mene srećkovića mejlala papire i uhovor u ZG plinaru, oni se nisu povratno nikad javili ni mejlom ni poštom.
    Kak ste vi prošli?
    Nisu mi se javili nakon sto sam poslala papire
    Uplatnica nema ni od jednih.
    Posljednje uređivanje od sirius : 06.11.2024. at 10:18

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kak ste vi prošli?
    Onda te ni ne zaslužuju, ne treba ti takav opskrbljivač.

Mi smo na Medjimurje plinu. Dobili njihove uplatnice.
    Jel netko zna trebamo li ovaj ugovor poskenirat i dostavit mailom? Ja sam to napravila logikom, iako nisam vidjela da to igdje piše jer su rekli automatizmom odnosno nereagiranjem se prelazi na Medjimurje plin.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.11.2024. at 10:19

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Slala sam im emailom, skenirala potpis, vratila skenirano emailom, nekaj su mi odg na email i nedavno uplatnica na email da su sretni što sam ih odabrala.
    MM je slao isto, a uplatnice su stigle početkom ovog tjedna običnom poštom.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kak ste vi prošli?
    Ista stvar se dogodila i nama.
    Čitala sam negdje da treba osobno otići u Međimurje plin i vratiti im sve te papire. Spremam se to ovih dana.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    Ista stvar se dogodila i nama.
    Čitala sam negdje da treba osobno otići u Međimurje plin i vratiti im sve te papire. Spremam se to ovih dana.
    Po mom mišljenju ZG plinara bi trebala ispravit takve greške za svoje klijente jer su nastale zbog njihovog nerada i nemara.
    A ne da klijent gubi vrijeme jer ih nisu na vrijeme registrirali, a sve im je dostavljeno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

umiljata a iz kojeg razloga bi htjela ZG plinaru, šta nije Medjimurje plin sad ponudilo nižu cijenu?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    umiljata a iz kojeg razloga bi htjela ZG plinaru, šta nije Medjimurje plin sad ponudilo nižu cijenu?
    Iz kojeg bi tocno razloga netko iz Zagreba htio Medimurje plin koji ni u snovima nema iskustvo sa tolikom brojem korisnika?
    Jedini razlog sto su dobili pravo da budu glavni izbor u Zg je namjesteni natjecaj.
    Iz principa bi placala i vise Zagrebackoj plinari.
    Posljednje uređivanje od sirius : 06.11.2024. at 15:13

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Slažem se ssirius
    Lili ,el si gledala jel ima Međimurje plin aplikacija s orijentacijski. Izračunom potrošnje ?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Po mom mišljenju ZG plinara bi trebala ispravit takve greške za svoje klijente jer su nastale zbog njihovog nerada i nemara.
    A ne da klijent gubi vrijeme jer ih nisu na vrijeme registrirali, a sve im je dostavljeno.
    Slažem se. Al tako to funkcionira u uređenom društvu. Hrvatska je sasvim suprotno od toga, pa zato imamo ovakve nelogičnosti.
    Svakom po zaslugama...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nižu cijenu? Ako je 1-3 eura uštede godišnje, niža cijena.....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Iskreno nisam nista proucavala, isli smo linijo. Manjeg otpora da ne trebamo nikakve papire nigdje slati

A sto se tice bilo kakvih operatera /opskrbljivaca uvijek cu izabrat manjeg poucena svojim iskustvom (a e neke megalomane ili dojucerasnje monopoliste) jer ovi manji se puno vise posvecuju klijentu tako biram i kod operatera za pakete za mobitele, banke, upravitelje zgrade..nastavi niz.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

*linijom manjeg...
    *a ne neke megalomane...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.11.2024. at 21:31

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vrijeme ce pokazat kako ce se Medjimurje plin snaci, ja bih rekla da ce se Medjimurci pokazati top.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Vrijeme ce pokazat kako ce se Medjimurje plin snaci, ja bih rekla da ce se Medjimurci pokazati top.
    Svaka čast njima, ali mi živimo u Zagrebu, pa smo se odlučili za zagrebačkog dobavljača. Kraj priče.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni ovi argumenti zvuče kao ona stara "ako nas već pljačkaju, bolje da nas pljačkaju naši a ne njihovi". Nikada GPZ nisam doživljavala kao neku super firmu koja brine o korisnicima, nego kao nekoga tko dobro zarađuje na nama. Otprilike kao i Zabu, nisam kod njih zbog imena nego zato što su mi njihove usluge najpovoljnije. 10 centi na 50€ svakako neće presuditi kod odabira. Ja sam ostala na Međimurje plinu jer ne volim ugovorne obaveze (traži li GPZ uopće ugovornu obavezu? Ne volim čitati ugovore, pa nisam stigla to proučavati). Ono što bi eventualno moglo prevagnuti na GPZ je ako kod Međimurje plina neću imati mogućnost očitavanja svaki mjesec i ako neću moći plaćati preko neke aplikacije (imam tri računa koja plaćam i ne želim potrošiti tri besplatne transakcije koje imam u paketu samo na njih).
    Posljednje uređivanje od ninaXY : 07.11.2024. at 08:09

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mislim da možeš poslati mjesečna očitanja

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tako je ninaxy.
    To je to.

Ja biram kompanije koje mi pruzaju najbolju uslugu jer ja placam njima.

Tako sam u OTP-u koji su Madjari (plus nekadasnja ST banka), nikad nemam za upravitelja GSKG u zgradama (u kojima sam zivjela) nego manje firme koje izvrsno hendlaju sve nase potrebe i želje i koje se moze dobiti u roku keks na telefon i mail.

Nina, da, mozes slati ocitanja, imas na njihovoj stranici.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.11.2024. at 08:36

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Isto tako, cim se pojavila mogucnost ne biti na T-comu i VIP-u odmah sam promijenila operatera. Puno zadovoljnija sam. Volim osjecaj da vode brigu o klijentu u smislu kad mi nesto treba, tu su da brzo rijese, bez komplikacija.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ovi argumenti zvuče kao ona stara "ako nas već pljačkaju, bolje da nas pljačkaju naši a ne njihovi". Nikada GPZ nisam doživljavala kao neku super firmu koja brine o korisnicima, nego kao nekoga tko dobro zarađuje na nama. Otprilike kao i Zabu, nisam kod njih zbog imena nego zato što su mi njihove usluge najpovoljnije. 10 centi na 50€ svakako neće presuditi kod odabira. Ja sam ostala na Međimurje plinu jer ne volim ugovorne obaveze (traži li GPZ uopće ugovornu obavezu? Ne volim čitati ugovore, pa nisam stigla to proučavati). Ono što bi eventualno moglo prevagnuti na GPZ je ako kod Međimurje plina neću imati mogućnost očitavanja svaki mjesec i ako neću moći plaćati preko neke aplikacije (imam tri računa koja plaćam i ne želim potrošiti tri besplatne transakcije koje imam u paketu samo na njih).
    Da, mi isto imamo aplikaciju za GPZ.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Isto tako, cim se pojavila mogucnost ne biti na T-comu i VIP-u odmah sam promijenila operatera. Puno zadovoljnija sam. Volim osjecaj da vode brigu o klijentu u smislu kad mi nesto treba, tu su da brzo rijese, bez komplikacija.
    To s operaterima je baš zanimljivo, i A1 i t-com ponekad nude znatno jeftinije pretplate od onih koje službeno pišu na njihovim stranicama. Bili smo na bonbonu, i imali smo posebnu ponudu koja je trajala dvije godine. Nakon toga sam uspjela ispregovarati sa A1 da dobijemo 6 mjeseci gratis, a nakon toga 4€ popusta mjesečno jer imamo kod njih više od 4 usluge. Fiksni telefon smo na A1 dobili ponudu otprilike istu kao i kod ostalih, ali prvih 6 mjeseci smo imali gratis i još smo dobili tablet za kunu. Ove dvije ponude smo dobili preko firme koja radi prodaju za A1 kao vanjski suradnik. Nakon dvije godine su nam za fiksnu liniju htjeli dignuti cijenu i tek kad smo podnjeli zahtjev da pređemo kod drugog operatera su nam dali bolju ponudu, pa smo na kraju ipak ostali kod njih. Imali smo jedno vrijeme fiksnu liniju i preko T-coma, a tu super ponudu smo dobili od prodajnog predstavnika koji je doslovno išao od kuće do kuće. Zaključak je da se ne smiješ opustiti, uvijek treba provjeravati ponude, a kad te netko nazove s ponudom saslušati i još možda i malo pregovarati. Možda smo tako mogli dobiti neslužbenu ponudu i od nekog manjeg operatera, ali nismo imali sreće da nas kontaktira prava osoba.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Slazem se.

Kod nas to rjesava muz, evo neki dan nam dosao prodajni predatavnik Telemacha na vrata, poslao nam ponudu na mail.
    Muz kaze top ponuda.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.11.2024. at 11:25

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, mi isto imamo aplikaciju za GPZ.
    Ali kak plaćaš ? Ne plaćaš preko aplikacije nego tam možeš vidjeti kolko bi moglo biti para , kolko duguješ, upisati stanje

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ali kak plaćaš ? Ne plaćaš preko aplikacije nego tam možeš vidjeti kolko bi moglo biti para , kolko duguješ, upisati stanje
    Kak plaćam? Ne po računima, jer bi se zaklali zimi. Kad imam viška, ubacim štajaznam 30 ili 40 eur plinari, tako da sad imam preplatu od sto i nešto eura, ali brzo će se to pojesti jer je zahladilo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ok slično i ja plačam

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo automatizmom prešli na.Međimurce, a sad doslo od gpz da imamo preplatu. Treba li ici k njima na blagajnu s tim ili? Joj kako mi se to ne da, uf...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ili ima neki lakši način da se to online odradi? Kad se sjetim sad gužvi po tim šalterima muka mi je, a opet, iznos nije zanemariv...

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi dobili od GPZ račun za rujan na mail

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Slazem se.

Kod nas to rjesava muz, evo neki dan nam dosao prodajni predatavnik Telemacha na vrata, poslao nam ponudu na mail.
    Muz kaze top ponuda.
    Sa Telemachom nikad ne bih imala posla.
    Sve koje znam da su na Telemachu zažalili su da su kod njih.
    Posljednje uređivanje od pepi : 08.11.2024. at 12:00

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj pepi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi dobili od GPZ račun za rujan na mail
    Da ne bude zabune svi koji su u ZG području + okolica imali plin dobijaju za rujan račun od ZG plinare
    Oni koji su na Međimurju od listopada dobit će od međ plin račun
    Oni koji su na ZG plin od listopada , ali samo oni koji su dobili povratno poštom da su ih prihvatili od određenog datuma , ( ako je taj datum iz rujna dobijati će i dalje od ZG plina), ako je datum od bilo kojeg datuma iza 30.9. dobit će od međ plin neke račune do 1. Idućeg mjeseca tek onda su kod ZG plin. Jer su Međimurci iskoristili da su oni prvi izbor svima, pa taj dio mjesec , dva će Međimurci naplatiti, ali ne po akantacijama , ako ste ih dobili, nego po pravoj potrošnji.

A oni koji nisu ni tu ni tam, trebaju ako još uvijek žele na ZG plin, riješiti papire s ZG plinarom i bit će vam važeće opet tek od 1. dana idućeg mjeseca, sve dotle naplaćuje Međimurje plin

Ne očekujem da ste skužili kaj sam napisala, ali pišem iz prve ruke i svog iskustva.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi smo ih vec imali, odlicni!
    Cak mislim da smo i sad na njima, samo ovaj novi paket jos bolji.
    MM je maher za takve stvari i on sve to rjesava.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da ne bude zabune , svi koji su ni SIM ni tam trebaju dobiti nove ugovore , ali će ga dobiti s tekućim datumom , pa će opet međplin naplatiti 10,11 ... Sve do 1. dana u mjesecu iza datuma na ugovoru

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Svasta.
    Pa GZP bi trebao zbog svoje greske preuzet odgovornost.

Meni su nase institucije nevjerojatne, upravo vodim "bitku" s jednom, nema sanse da cu popustit. Naravno imam pisani trag kao dokaz.
    Iduci tjedan ocekujem da mi izadju ususret i velikodusno pozitivno rijese upit jer sam ih stisnula pred zidom. Strava.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pepi,
    Mogu li znat u cemu je bio problem, ako nije tajna?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo kod Telemacha sad već par godina, skroz ok

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo kod Telemacha sad već par godina, skroz ok
    Evo upravo provjerila s muzem i mi godinama i jako zadovoljni.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bogme mi bas s telemahom imamo stalno zabavu, kasne užasno s računima, onda pošalju račun ne platimo odmah (jer stiže na staru adresu koju gledamo 1x tjedno,a rok za plaćanje je ponekad prije nego dodje račun) onda platimo pa u medjuvremenu pošalju opomenu, pa pokušavamo shvatiti sto u stvari dugujemo ili ne…

Tamo smo jer smo imali totaltv koji su kupili, usluga se srozala ali smo lijeni mijenjat operatera. Jedno je kad ti dodje žica na vrata stana gdje si svaki dan a drugo je dok organiziraš postavljanje satelitske na viksi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne kuzim zasto ne stavite sadasnju adresu za dostavu racuna i pojednostavite? To je do vas.

Nisam povezala o cemu pricas u drugom dijelu. Naravno pricam o slucaju kada je zica dosla do stana.

U svakom.slucaju ako nisam zadovoljna mijenjam operatera, nisam lijena za takve stvari nikad.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.11.2024. at 09:22

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Da si za prvo postavljanje par puta trosila dan godisnjeg, radila 300km zbog toga, pa nema signals da se cujes s monterom a on luta jer ne moze nac kucu itd .. možda bi drugačije razmišljala koliko ga (ni)je jednostavno promijeniti

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Bogme mi bas s telemahom imamo stalno zabavu, kasne užasno s računima, onda pošalju račun ne platimo odmah (jer stiže na staru adresu koju gledamo 1x tjedno,a rok za plaćanje je ponekad prije nego dodje račun) onda platimo pa u medjuvremenu pošalju opomenu, pa pokušavamo shvatiti sto u stvari dugujemo ili ne…

Tamo smo jer smo imali totaltv koji su kupili, usluga se srozala ali smo lijeni mijenjat operatera. Jedno je kad ti dodje žica na vrata stana gdje si svaki dan a drugo je dok organiziraš postavljanje satelitske na viksi
    Telemach se može plaćati preko Keks paya, to bi moglo biti rješenje problema.
    Meni je glupo izdizati bilo kojeg operatera jer sa svima ponekad ima problema. Ako imaš optiku u novogradnji, svi će ti biti super. Ako imaš loše kablove nitko ti neće biti super. A onda još i problemi s papiroglogijom (prijenosi brojeva, evidencija plaćanja računa, ugovorne obaveze, sitna slova u ugovorima...) , gdje se i nama i svima njima događaju propusti pa onda dolazi do sporova.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Telemach se može plaćati preko Keks paya, to bi moglo biti rješenje problema.
    Meni je glupo izdizati bilo kojeg operatera jer sa svima ponekad ima problema. Ako imaš optiku u novogradnji, svi će ti biti super. Ako imaš loše kablove nitko ti neće biti super. A onda još i problemi s papiroglogijom (prijenosi brojeva, evidencija plaćanja računa, ugovorne obaveze, sitna slova u ugovorima...) , gdje se i nama i svima njima događaju propusti pa onda dolazi do sporova.
    Upravo tako.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Da si za prvo postavljanje par puta trosila dan godisnjeg, radila 300km zbog toga, pa nema signals da se cujes s monterom a on luta jer ne moze nac kucu itd .. možda bi drugačije razmišljala koliko ga (ni)je jednostavno promijeniti
    A pa to bas nije uobicajena situacija , sta nemate neke susjede tamo koji mogu uskocit s kljucem, obavit sve s monterom?

Ili jednostavno zakazat izmjenu operatera dok ste tamo na odmoru?

Tu ne pricamo o nekim takvim raritetima nego obicnoj usluzi operatera u gradskim naseljenim mjestima.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jel još nekome u aplikaciji za plin piše da informativni račun nije dostupan poduzetništvima?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A prijavila si obrt na adresi?
    Znaš da struju plaćaš više onda , a i smeće . I kozna kaj?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A možda

Pitala sam Međimurje za račun 10 i 11. mjesec i veli da prije 8.12. ne smiju dati račun, možda je tak i s ZG?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ali meni ni za građane ne dela!!
    Možda je ipak do gore mog odgovora

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •